AMERIKANAC SE NAKON SRBIJE VRATIO U RODNI GRAD PA ZAKUKAO NA SAV GLAS! Slušajte šta je rekao o BEOGRADU! (VIDEO)
Aron Palasios, Foto: Printscreen/TikTok/aaronpalaciosrebel

nije krio emocije

AMERIKANAC SE NAKON SRBIJE VRATIO U RODNI GRAD PA ZAKUKAO NA SAV GLAS! Slušajte šta je rekao o BEOGRADU! (VIDEO)

Amerikanac proveo 3 meseca u našoj zemlji pa se vratio u Filadelfiju

Objavljeno:

Kao veliki ljubitelj Srbije, srpske istorije i našeg naroda, Amerikanac koji se nedavno, nakon tromesečnog boravka u Beogradu vratio u svoj rodni grad, priznao je koliko mu nedostaje Srbija i koliko zapravo umesto američkog mašta o srpskom snu.

Aron Palasios iz Filadelfije se nakon provedenih par meseci u Beogradu vratio kući. Međutim, kako svakodnevno ističe u svojim videima na društvenim mrežama, čini se da mu Srbija i Beograd već uveliko nedostaje.

"Vratio sam se u Filadelfiju i nedostaje mi Beograd svaki dan. Dva dana sam ovde i već mi sve nedostaje. Bio sam u Beogradu tri meseca i za to vreme nisam previše razmišljao o svom iskustvu tamo.

"Hvala vam Srbi za sve"

Toliko toga se dogodilo i sada mogu da razmislim o svemu. Ali slagao bih vas kada bih rekao da mi Srbija ne nedostaje. Nedostaje mi svakog dana i svake sekunde od kada sam se vratio kući. Naravno da su mi dok sam bio tamo nedostajali moja porodica, moji prijatelji i način života koji je ovde drugačiji...ali moj život nakon posete vašoj zemlji se promenio iz korena." rekao je on.

@aaronpalaciosrebel After almost 3 months, i am back in Philadelphia from belgrade Serbia 🇷🇸. Perhaps the most beautiful experience i have ever had. I miss you already Belgrade ❤️ See you soon J . . . . . . . . . #serbia #serbia🇷🇸 #srbija #balkantiktok #belgrade ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

Tu se nije zaustavio, nego je dodatno želeo da iskaže zahvalnost na svemu.

"Hvala ti Srbijo za sve, hvala svim Srbima. To je nešto što vam nikada neću zabraviti". Živeli", rekao je Aron na kraju, te dodao da uskoro planira novu posetu Beogradu i Srbiji.

A šta je ono što ovom Amerikancu najviše nedostaju kada je u pitanju Srbija i srpska prestonica možete pročitati u našem izdvojenom tekstu.

Bonus video:

02:00

PROSEČNI AMERIKANAC MISLI O PREŽIVLJAVANJU NE O IZBORIMA!

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.