ŠOK ISPOVEST SRBINA KOJEG JE TUŽILA ROĐENA MAJKA! Sad traži pravni savet: "Samo želim da je nemam u životu"
Zabrinuti muškarac, Foto: Profimedia

narušeni porodični odnosi

ŠOK ISPOVEST SRBINA KOJEG JE TUŽILA ROĐENA MAJKA! Sad traži pravni savet: "Samo želim da je nemam u životu"

U svojoj anonimnoj objavi na Reditu, muškarac iz Srbije objasnio je da mu je dosta njegove, kako kaže "majke narcisa"

Objavljeno:

Nakon narušenih odnosa u porodici, jedan Srbin priznao je da se našao u nezgodnoj situaciji zbog svoje majke koja ga je, nakon njegove želje za prekidom kontakta tužila za povredu časti i ugleda.

U svojoj anonimnoj objavi na Reditu, muškarac iz Srbije objasnio je da mu je dosta njegove, kako kaže "majke narcisa" koja mu navodno namerno zagorčava život zbog čega nakon svega želi samo da ona nestane iz njegovog života.

"Usled veoma lošeg odnosa sa majkom koja je po mom nestručnom mišljenju narcis, odlučio sam da prekinem svaki kontakt. Međutim ona je nastavila da dolazi na adresu kod ženine rodbine i da ih verbalno napada. Kako bi to prestalo bio sam prinuđen da se obratim policiji i zamolio ih da joj daju do znanja i upozore da to prestane da radi ali nisam hteo da to ide dalje na sud ili bilo šta slično, što sam i u stanici dao do znanja.

Nisam lično prisustvovao njenim ispadima ali su mi se ljudi žalili na nju (u pitanju su stare i bolesne osobe koje nisu u stanju sami da se bave policijom i time).

Vrhunac priče je da me je majka tužila za lažnu prijavu policiji i povredu ugleda i časti i to mislim samo da bi me namerno uvukla u mukotrpan i finansijski zahtevan sudski proces jer zna da planiram preseljenje sa suprugom. Štaviše mislim da je sve izvela sa namerom i očekivanjem da će biti prijavljena", napisao je on te pitao ostale šta da radi kako bi što brže prekinuo da se "vuče po sudovima."

"Samo želim da je nemam u životu"

Nakon što je svoje pitanje postavio u odeljku "pravni saveti", dobio je par odgovora koji su mu objasnili da je na dobitku ako opovrgne njene tvrdnje na sudu.

Kako su mu neki pisali da se može desiti da dobije i odštetu, Srbin se još jednom javio te napisao:

"Nije mi ni do odštete, želim samo da je nemam u životu uopšte ali se namerila da me tuži da bi smarala".

Bonus video:

01:37

DA LI ZNATE SA KOLIKO GODINA MOŽETE NAPISATI TESTAMENT? Advokat otkrio sve što treba da znate: Zbog ovoga može biti RUŠLJIV

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.