STAVILI MALO ŠTENE U KESU I PUSTILI GA DA SE UDAVI: Deca pokušavala da ga spasu, ali bilo je kasno! (FOTO)
Foto: Printscreen

e srbijo!

STAVILI MALO ŠTENE U KESU I PUSTILI GA DA SE UDAVI: Deca pokušavala da ga spasu, ali bilo je kasno! (FOTO)

U Vranju je sve više slučajeva maltretiranja i ubijanja pasa, čemu se pod hitno treba stati na put
Objavljeno:

Predsednica Udruženja za zaštitu životinja “Borba za život” Tanja Lakićević rekla je da su mališani izvukli kucu, kupili hleb i mleko i pokušali da štene vrate u život.

Bez vazduha u zavezanoj kesi, štene nije imalo nikakve šanse da preživi. Kada su odvezali najlonsku kesu, psić je jedva disao i nije mogao da stoji. Štene je ubrzo uginulo. Slučaj je prijavljen policiji, koja treba da otkrije i privede pravdi osobe koje su ubile malog psa.

NI NEMCI TO NISU SMELI DA URADE: Srpski hirurzi izveli jednu od najkomplikovanijih operacija i izvadili tumor veličine pesnice!

- Nepoznate osobe stavile su štete u najlonsku kesu, koju su zavezale. Štene je uginulo jer nije imalo vazduh da diše. Ovo prevazilazi sve granice normalnog i ljudskog ponašanja. U Vranju je sve učestalije maltretiranje životinja i njihovo svirepo ubijanje. U ovoj zemlji nema zakona za ovakve monstrume, koje treba da stigne kazna. Još jedna beba je mučki ubijena.

foto: Printscreen

Apelujemo da gradske vlasti najzad spreče dalje maltretiranje, ugrožavanje i ubijanje domaćih životinja, ogorčena je Tanja Lakićević na nepoznate počinioce gnusnog nedela.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.