"KRSTOVDAN JE, PROŠLO JE 12": Izjava srpskog infuensera o postu zapalila mreže, za sve krivi prodavačicu iz Valjeva
Aleksa Simić, Foto: Printscreen/Instagram/halomilice

"E to se u Valjevu dešava"

"KRSTOVDAN JE, PROŠLO JE 12": Izjava srpskog infuensera o postu zapalila mreže, za sve krivi prodavačicu iz Valjeva

Video je ubrzo postao viralan na mrežama, a mišljenja su bila podeljenja

Objavljeno:

Sigurno ste na TikToku naleteli na neki od videa koji počinje sada već popularnom rečenicom „Halo Milice“. Iza svega stoji Aleksa Simić, IT-jevac, dečko koji je zbog svojih videa za kratko vreme postao neverovatno popularan i koji mnogobrojne pratioce svakodnevno nasmejava svojim urnebesnim skečevima.

Ipak, jedan Aleksin video podigao je veliku prašinu, a o njemu se i dalje naveliko priča. Nije u pitanju nikakav skeč, već Aleksino gostovanje u jednom popularnom podkastu. Naime, Aleksa je tom prilikom objasnio kako je imao problem sa prodavačicom iz jedne pekare, jer je želeo da na dan kada je po verskim običajima da se posti - on odlučio da ne posti.

- Ja ne postim, ja imam pravo da ne postim. Ja došao i kažem: "Kroasan sa šunkom", i prodavačica mene gleda zbunjeno i kao: "Molim?". Ja reko: "Kroasan sa šunkom ovaj što stoji ovde", a ona kaže: "Ne postiš? Krstovdan je, kao prošlo je 12". Ja opet kažem: Kroasan sa šunkom! E to se u Valjevu dešava - rekao je u podkastu "Poster".

Sve ovo pripisao je ponašanju ljudi u manjim sredinama. Video je ubrzo postao viralan na mrežama, a mišljenja su bila podeljenja. Mnogi i dalje izražavaju svoje neslaganje i mišljenje koje je suprotno njegovom. S druge strane bilo je i onih koji su ga apsolutno podržali i složili se da svako ima pravo izbora, i da zbog toge ne treba da bude na meti kritika.

Koje je vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

07:01

SVAKI DUŽI POST IMA JEDNU VAŽNU FUNKCIJU! Veroučitelj razbio dileme o uzdržavanju: Duh Sveti se ne bavi sadržajima našeg želuca!

(Espreso / Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.