ĆERKA ZORANA ĐINĐIĆA DANAS IMA 34 GODINE I USPEŠNA JE MLADA ŽENA: Evo kako izgleda (FOTO)
Ružica, Luka i Jovana Đinđić, Foto: KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia

GODIŠNJICA

ĆERKA ZORANA ĐINĐIĆA DANAS IMA 34 GODINE I USPEŠNA JE MLADA ŽENA: Evo kako izgleda (FOTO)

U trenutku ubistva njenog oca, Jovana Đinđić imala je svega 13 godina

Objavljeno:

Premijer Srbije Zoran Đinđić na kog je izvršen atentat 2003. godine ostavio je iza sebe suprugu Ružicu i dvoje dece, koji su danas ostvareni i školovani mladi ljudi.

Među najpotresnijim prizorima svakako su bile fotografije njegove udovice Ružice Đinđić, sina Luke i ćerke Jovane, koji su stoički izdržali pažnju medija u najbolnijim momentima.

U trenutku ubistva njenog oca, Jovana Đinđić imala je svega 13 godina, a u medijima smo je više puta videli na fotografijama sa ocem.

Još od malih nogu bilo je jasno da je nasledila majčinu lepotu, a uglavnom je i tokom odrastanja i kasnije bila povučena i nije se medijski eksponirala.

Ćerka Zorana Đinđića diplomirala je 2013. komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikacije, posle čega se uputila u London na master studije.

Mediji su pre nekoliko godina pisali da je Jovana od 2016. stažirala je u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, a od juna 2017. godine, Jovana Đinđić radila kao koordinatorka za rodnu ravnopravnost i ljudska prava, ali nisu poznati noviji podaci.

Bonus video:

02:30

AKCIJA SABLJA NIJE POKRENUTA ZBOG ĐINĐIĆA, VEĆ ZA HAPŠENJE ZEMUNSKOG KLANA Živković: Trebale su nam DVE stvari za realizaciju

(Espreso / Glossy / T.S.R / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.