DRAGOLJUB IZ VRANJA U SUBOTU POŠAO NA GROB MAJCI I OCU: Zadušnice mu presele kad je video šta se desilo
Grob / Ilustracija, Foto: Stefan Kojić

KOJI UŽAS

DRAGOLJUB IZ VRANJA U SUBOTU POŠAO NA GROB MAJCI I OCU: Zadušnice mu presele kad je video šta se desilo

O ovom nemilom događaju on je obavestio policiju koja je zajedno sa forenzičarima izašla na lice mesta i sačinila zapisnik

Objavljeno:

Vranjanac Dragoljub S. gotovo nikada ne propušta priliku da na Zadušnice sa suprugom obiđe grobove svojih najmilijih. Onako kako nalažu srpski običaji oni su otišli i prošle subote, na zimske Zadušnice, da upale sveće na njihovim grobovima.

Međutim, kada su stigli na grobno mesto zanemeli su od prizora koji im se ukazao pred očima, piše Jugmedia.

Videli smo da na grobnom mestu mojih roditelja više nema behaton ploča. Neko je odneo više od 40 ploča težine oko pet kilograma. Fenjeri i testije bili su razbacani po sredini grobnog mesta”, priča uznemiren Dragoljub, konstatujući da nekim vandalima smetaju i njegovi mrtvi roditelji.

On takođe ističe da se dosada dešavalo da se grobovi skrnave, ali da nikada nije čuo da su sa nekog ukradene behaton ploče.

O ovom nemilom događaju on je obavestio policiju koja je zajedno sa forenzičarima izašla na lice mesta i sačinila zapisnik. Istraga je u toku.

Bonus video:

01:43

DARA IZ SMOKOVCA VEĆ 18 GODINA DOLAZI MILOŠEVIĆU NA GROB! Platim bratancu 200 evra za gorivo, obavezno idemo i NA PEČENJE U ČAČAK

(Espreso / Jugmedia / Gordana Nastić/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.