SRPKINJI SE ZGADILA TORTA ZA ČITAV ŽIVOT: Pronašla je nešto jezivo, fujčina!
Torta, Foto: Deyan Georgiev / Panthermedia / Profimedia

ogadila joj se

SRPKINJI SE ZGADILA TORTA ZA ČITAV ŽIVOT: Pronašla je nešto jezivo, fujčina!

Da budem iskrena ogadila mi se torta, rekla je devojka

Objavljeno:

Mnogi potrošači se na društvenim mrežama požale kada u hrani pronađu neželjene sastojke. Ovoga puta čitateljka Kurira je u kupljenoj torti pronašla neko žuto parče koje liči na vosak.

- Smrznute torte iz marketa kupujemo odavno ako se zadesi da nam hitno treba dezert i da nemamo vremena da napravimo. Nikada se nije desilo ovako nešto. Dešavalo se da nekada ostane ljuska oraha ukoliko torta ima orahe, ali to nije ništa strašno. I meni se desi da mi nekada ostane neka ljuska i nisam pravila nikakvu dramu. Jednostavno, desi se. Međutim, ovo za mene sada je bilo baš neprijatno iznenađenje i pitam se šta je ovo i odakle u torti - kaže nam čitateljka i dodaje:

- Torta je bila čokoladna i nije koštala više od 1.500 dinara. Otvorili smo je, isekli nekoliko parčeta i pojeli i sve je bilo u redu. Međutim, negde na sredini kada smo isekli jedno parče između korice i fila je bilo nešto tvrdo, žuto i čudno. Izvadili smo to i pitali se šta je.

Torta / ilustracija
Torta / ilustracijafoto: Printscreen Youtube/Cookrate - Cakes

- Da budem iskrena ogadila mi se torta. Gledali smo šta bi ovo moglo da bude. Ličilo je na vosak, ali svi smo se pitali otkud vosak u torti u ovakvom obliku. Taj deo torte iz sredine nismo ni pojeli, a ne verujem ni da ćemo je pojesti do kraja jer nam se smučilo.

Bonus video:

00:36

Torta na 6 spratova, Vanja Mijatović i Aleksandar uživaju na proslavi

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.