KURIR PROSLAVIO 14. ROĐENDAN: Evo ko je sve od javnih ličnosti poslao čestitku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić/Zorana Jevtić/Aleksandar Jovanović Cile/Damir Dervišagić

Čestitke stižu sa svih strana

KURIR PROSLAVIO 14. ROĐENDAN: Evo ko je sve od javnih ličnosti poslao čestitku! (FOTO) (VIDEO)

Dnevni list Kurir danas slavi svoju krsnu slavu Ðurđevdan i 14. rođendan! Tim povodom mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta, politike, estrade, uputile su svoje čestitke najtiražnijem dnevnom listu
Objavljeno: 17:19h
foto: routers

-Srećan vam rođendan. A ne da sam zbog Kurira imao neprospavane noći nego i traume i noćne more! Ali, naravno, ne zameram ništa, to je vaš posao! - rekao je Gašić.

foto: Nebojša Mandić

- Prošli ste kroz trnovit put u tih 14 godina, ali opstali ste zahvaljujući profesionalnom i pravičnom odnosu prema svima. Vi ste bili, i siguran sam da ćete biti i ubuduće, pravi kurir za objektivne informacije za sve građane. Hvala vam na tome i želim vam još veći tiraž i da nastavite kao do sada - izjavio je Dragan Marković Palma.

foto: Printskrin/Instagram/seka_aleksic

- U našoj porodici obavezno je jutarnje listanje Kurira, a na mom telefonu je vaša aplikacija, pa sam na portalu redovno! Volim što ste oštri, objektivni i originalni, što svakoj priči date poseban šmek. Zato baš s Kurirom volim da podelim svoje poslovne i porodične priče, uspehe i tajne. Srećan vam rođendan, od srca - izjavila je pevačica Seka Aleksić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.