TAMARA IZ POŽAREVCA JE 17 GODINA ĆUTALA O OVOME: Njena ISPOVEST na TikToku obišla je BALKAN! (VIDEO)
Tamara Ognjanović, Foto: TikTok printscreen/tammybrit

NEVEROVATNO !

TAMARA IZ POŽAREVCA JE 17 GODINA ĆUTALA O OVOME: Njena ISPOVEST na TikToku obišla je BALKAN! (VIDEO)

Ovakve stvari se pamte za ceo život. Kako i sama kaže, Ognjanovićeva se seća svakog detalja kao da se upoznavanje sa Rijanom, juče dogodilo

Objavljeno:

Vratimo se u 2007. godinu. Novi glas koji se tek pojavio na svetskoj muzičkoj sceni, pripadao je sada već, legendarnoj pevačici Rijani, poreklom sa Barbadosa. Rijana je pomenute godine zaludela čitav svet pesmom "Umbrella" i od tada je sinonim za POP kulturu. Već nakon prvog slušanja njene pesme i pogleda na nju kao ličnost, dalo se pretpostaviti da je čeka sjajna budućnost. Imala je stas i glas, a ujedno i nežnu prirodu koja je bila prosto neodoljiva.

Rijana je takođe te famozne 2007. po prvi put nastupala i na našim prostorima. Nakon što je objavila svoj hit singl, krenula je na svetsku turneju pod imenom "Good Girl Gone Bad Tour", kada je svratila i u našu prestonicu, odnosno u Beograd. Tada je Tamara Ognjanović, koja je u tom periodu imala 17 godina, upoznala slavnu pevačicu o čemu je govorila na svom TikTok profilu, ali i za pojedine medije. Evo kakvo je njeno iskustvo.

Na pitanje kako je protekao koncert i upoznavanje sa Rijanom, imala je spreman odgovor:

- Sam koncert je protekao u sjajnoj atmosferi, iako je dosta kasnio. No, to nam nije pokvarilo raspoloženje, pevali smo sa Rijanom, igrali, a ja sam sve vreme iščekivala kraj i ono sto sledi posle - susret uživo. Publika u Areni je u glas pevala sve pesme, od prve do poslednje. Spektakl! Sećam se balona na samom kraju dok je pevala tada najveći hit, njenih scenskih kostima. Sa samog upoznavanja, i dan danas nosim samo najlepše utiske. Od toga da me zamalo ne puste u ,,backstage" do zajedničkog fotografisanja i ćaskanja sa Rijanom, jako lepa sećanja me vezu za taj događaj. Čekali smo je neko vreme, a kada je došla, provela je sa nama možda 10, 15 minuta. Potpisala autograme, fotografisala se, razmenile smo par rečenica kada sam joj dala poklon koji sam pripremila za nju, štampanu verzije pesme na engleskom i plišano srce. Sećam se da se time prilično oduševila i zahvalila mi se. Potpuno jedan neverovatan momenat za 17-godišnju mene - rekla je Tamara.

Rijana
Rijanafoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Evo kako je doživela, pa i opisala Rijanu

- Iako ozbiljna svetska zvezda već tada, ostala mi je u sećanju kao izuzetno neposredna, nasmejana, spontana. Nimalo nadmena. Pomalo rezervisana, očekivano. Prelepa u svakom smislu te reči - sećam se da je jos uvek imala scensku šminku na licu, ali da joj je koža bila savršena. Kada sam je videla, pomislila sam da je jos lepša uživo nego na kameri. Prelepe zelene oči, usne. Oduševila me je njena jednostavnost u pristupu nama, fanovima, a bilo nas je prilično u prostoriji gde se obavljao meet and greet. Za svakog je imala strpljenja - da se fotografiše, potpiše autogram, popriča. Nasmejana i raspoložena. Bila sam pod ogromnim utiskom, prosto nisam mogla da poverujem da sam upravo pričala sa Rijanom i da smo razmenile zagrljaj - priseća se ushićenosti Ognjanovićeva.

- Bila sam u potpunoj panici i jedva sam čekala da prisustvujem tom koncertu. Rijana je tada bila u sklopu turneje "Good girl gone bad" u našoj "Areni" u Beogradu - rekla je pored mnoštva informacija Tamara na svom TikTok profilu.

Bonus video:

02:25

UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak

(Espreso / Najžena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.