SRPKINJA MILICA OBORILA REKORD I UŠLA U GINISOVU KNJIGU: Za 1 minut uradila 61 SKLEK, ali TO NIJE SVE! (FOTO)
Milica Narančić, Foto: Printscreen/PrvaTV

svaka čast!

SRPKINJA MILICA OBORILA REKORD I UŠLA U GINISOVU KNJIGU: Za 1 minut uradila 61 SKLEK, ali TO NIJE SVE! (FOTO)

Milica se trenutno nalazi u Njujorku

Objavljeno:

Srpska fitnes instruktorka i višestruka šampionka u bodibildingu, Milica Narančić, zvanično je ušla u Ginisovu knjigu rekorda, jer je za jedan minut uradila čak 61 sklek sa odbijanjem dlanova o tlo.

Milica se trenutno nalazi u Njujorku, a za emisiju "150 minuta" detaljno je pričala o svojim naporima da dostigne ovaj rekord.

"Ja sam se za to spremala dva meseca, ali iza ta dva meseca je 20 godina konstantnog rada. Prva i originalna aplikacija za Ginisovu knjigu rekorda bili su sklekovi na jednoj ruci u jednoj minuti. Ja sam prijavila 35 i oni su mene prihvatili, ali su mi dali da uradim pušapove sa odbijanjem, jer su to atraktivni krosfit sklekovi, a to nije bila moja originalna aplikacija", rekla je ona.

Milica Narančić
Milica Narančićfoto: Printscreen/PrvaTV

Milica kaže da se ceo život kroz svet bodibildinga suočavala sa predrasudama. Međutim, kako kaže, predrasuda više ima u Srbiji, nego u inostranstvu.

"Predrasuda ima više u Srbiji, nego ovde (misleći na Njujork), gde su svi moj uspeh prihvatili sa oduševljenjem. U Srbiji ljudi ne znaju da je ta moja vežba bila jedna od osnovnih vežbi prethodnih 20 godina kada sam se takmičila u fitnes kategoriji, fitnes žene. Znači, obavezna 4 skleka i, naravno, dok sam ja vežbala godinama, to nikad nije bilo 4 skleka, već 400, tako da to meni nije problem", dodala je Milica.

Bonus video:

02:25

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA

(Espreso / Prva/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.