Devojka iz BG otkriva sve tajne srpskih hostela: Koji stranci su NAJGORI, a koje tek ne mogu očima da vidim! (FOTO)
Foto: AP

iskreno...

Devojka iz BG otkriva sve tajne srpskih hostela: Koji stranci su NAJGORI, a koje tek ne mogu očima da vidim! (FOTO)

Koji gosti stalno prevrću očima, koji ne daju mira zaposlenima, a koji stranci su najsličniji nama
Objavljeno: 23:18h

Po svedočenju naše sagovornice rad u hostelu u Beogradu može se svrstati u avanturu sa najvećim brojem bizarnih situacija. Čovek bi pomislio - "posao kao posao", "šta tu ima zanimljivo", ali - varate se.

Hosteli u Beogradu u stvari su paralaleni univerzum u kojem bekpekeri iz raznih krajeva sveta obitavaju na svojim putovanjima, a radnicima hostela priređuju pakao!

Tako da, ako ste mislili da je raditi u hostelu lako, varate se. Mada, ako gledate sa vedrije strane, to je kao da ste dobili ulaznice za najbizarnije i najneverovatnije događaje koje NE MOŽETE ni zamisliti, tvrdi ona.

Pošto je Beograd na glasu kao zanimljiva turistička destinacija, tako su Ameri, Englezi, Japanci, Turci česti gosti hostela.

Radnica jednog beogradskog hostela otkrila nam je koji stranci su najgori gosti, a kojima se raduje...

Naša sagovornica kao prve "neželjene" goste navela je Ruse. Kako kaže, oni žive na alkoholu, a divljanje im je drugo ja.

- Rusi su nemogući! Opijanje od jutra do sutra, litri i litri votke su nezaobilazni, a koliko rakiju zavole nakon prve čašice i da vam ne pričam. Naravno, sve to prati povraćanje i bukvalno valjanje po sobi. Ali to se ne ograničava samo na sobu. Često se valjaju u kuhinji, prostoru za boravak. O tome koliko su glasni, najbolje svedoče pritužbe ostalih gostiju koji jednostavno lude.

foto: Giphy

Radnica hostela čije ime nećemo pominjati (poznato redakciji) kaže da su Turci što se alkohola tiče kul, ali da sa njima postoji problem druge vrste.

Ona objašnjava da često od pomenutih dobije komentar koji je zaprepasti, a odnosi se na - vršenje nužde. Naime, u mnogim hostelima zabranjeno je bacanje toalet papira u kantu, a kako kaže, Turci se ovome izričito protiv i pored molbi zaposlenih, prljavi papir bacaju u smeće, jer kako kažu to njie dobro za cevi?!

S druge strane, prema njenim rečima, Japanci imaju to pravilo da se izvuvaju pred vratma, odnosno da nikada obuću ne unose u prostor u kojem spavaju. Pa tako kada su u hostelu, patike i cipele ne unose u sobu, već ih ostavljaju ispred vrata!

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.