EVO KAKO IZGLEDA SVADBA KAD TURČIN ŽENI SRPKINJU: Emre OSVOJIO Milenu, a ovako su na to REAGOVALI NJENI RODITELJI!
Milena i Emre, Foto: Printscreen/Instagram/turcinusrbiji

turčin u srbiji

EVO KAKO IZGLEDA SVADBA KAD TURČIN ŽENI SRPKINJU: Emre OSVOJIO Milenu, a ovako su na to REAGOVALI NJENI RODITELJI!

Došao na odmor, pa još šest puta, a onda su počeli zajednički život

Objavljeno:

Junus Emre Dogan je iz Alanje, Milena Zarić iz Valjeva, a sreli su se na plaži jednog hotela u ovom popularnom turskom odmaralištu. Emre je tu radio, Milena je sa prijateljima došla na odmor. I niko nije mogao da nasluti da će im taj susret trasirati put do braka i zajedničke sreće. Toga se prisećaju u razgovoru sa Jelenom Isaković u emisiji "Blic žena studio" na Blic televiziji sutra u 16:30 h.

"Moraš da naučiš srpski. Ove godine su nam u hotelu samo Srbi i Rusi", Turčin Junus Emre je čuo te 2020. godine od menadžera hotela.

Iako sada priča srpski perfektno, seća se da je tada znao samo da pita: "Kako si i šta radiš". Ali, čini se da je u tom trenutku i to bilo dovoljno da sa Milenom, koja je došla na odmor sa najboljim drugom i najboljom drugaricom, uspostavi kontakt i pokaže joj interesovanje.

- Milena mi se svidela čim sam je video. Ona je došla sa drugaricom i Lukom, našim sadašnjim kumom. Ja sam mislio da su oni zajedno. Hteo sam da proverim i pitao sam da li žele da im spojim ležaljke. Kad su rekli "ne", shvatio sam da je to moja šansa i da mogu da napredujem. Tako je počela naša priča. Svaki dan smo provodili vreme na plaži - započeo je Junus Emre priču u "Blic žena studiju" na tečnom srpskom jeziku.

Junus Emre Dogan
Junus Emre Doganfoto: Printscreen/Instgram/turcinusrbiji

Došao na odmor, pa još šest puta, a onda su počeli zajednički život

U februaru naredne godine došao je u Srbiju na odmor jer je nastava na fakultetu bila onlajn. Javio se Mileni. Ona je došla kod njega i posle tog viđenja sve im je bilo jasnije za budućnost.

- Ona je tada prvi put shvatila da sam ja čovek kakvog je ona tražila za život - kroz smeh priča Turčin u Srbiji, kako Emre sebe zove na mrežama.

Milena je htela da da šansu priči koju su njih dove počeli zajedno da pišu jer joj je prvi put neka veza na daljinu delovala realno.

- On je pokazao odlučnost i želeo je da dolazi. Shvatila sam u međuvremenu i koliko mi je lepo sa njim, koliko mi ništa ne predstavlja problem - ni ta daljina, ni karte, ni testovi na koronu - ističe Milena, koja je stomatolog po struci.

I taj prvi osećaj je nije prevario. Emre je toliko često dolazio u Srbiju, da su ga čak i na aerodromu prepoznavali. Čak sedam puta je bio 'u gpostima' dok avgusta 2022. godine nije došao u Srbiju 'za stalno' kada je počeo da živi zajedno sa Milenom u Beogradu.

U oktobru 2023. su se venčali, a u septembru naredne godine napravili su svadbu.

- Svdba je bila kao naš brak - sve mešano. Malo užičko kolo, malo naše kolo. Oko 70% gostiju su bili Turci, 30% Srbi. I svi kažu da su se lepo proveselili, iako moja majka nije verovala da ću oženiti Milenu, jer uglavnom čuje neku priču od mene koja traje nedelju dana i posle toga nema više - seća se omiljeni Turčin u Srbiji.

Majka mu nije verovala da će se oženiti

I kako mu majka nije verovala da će se oženiti, tako nije slutila ni da je ozbiljan kada je preseljenje u našu zemlju u pitanju.

- Poslednji put sam rekao: "Mama, ja idem u Srbiju". Ona mi odgovara: "Pa, dobro, lepo". Ja joj objašnjavam: "Ali ja idem da živim tamo". Kaže: "Ne lupaj, lažeš". Kažem: "Majka, ozbiljno", pokazujem joj kartu. Vidi da nema povratna karta. Počela je da plače. Ali, ona danas mnogo voli Milenu, a Milenina majka je osoba koja mene najviše voli u Srbiji - navodi.

Naredno pitanje se tu samo nametnulo - kako su Milenini roditelji prihvatili zeta iz Turske?

- Sada je sve sjano, svi su prihvatili, ali kako je bilo na početku, ne znam, to su sakrili od mene - otkriva Milena, dok je Junusova sledeća izjava nasmejala ceo studio.

- Ja da imam ćerku sad u Srbiji, ja je ne bih pustio da ide u Tursku za dečkom.

I sve je tako lepo pričao na našem jeziku da bi na kraju otkrio da je njegova učiteljica zapravo Milena i da je veoma stroga, pa je zato morao ozbiljno da shvati učenje srpskog i da pravi što manje grešaka.

- Najviše se svađamo kad me ispravlja u govoru. Svaki dan me nešto ispravi i ja ne smem više da pogrešim, da se ne svađamo - kaže on i dodaje da sada Milena treba da nauči turski jer ga često pita kako da odgovara njegovoj mami na poruke.

Bonus video:

02:51

NEVEROVATNA PRIČA: TURČIN GODINA POKUŠAVA DA DOKAŽE DA JE POREKLOM SRBIN! Za Kurir TV se oglasilo udruženje Poreklo

(Espreso / Blic žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.