VIKA, PA SPUŠTANJE SLUŠALICE: Pozvali smo izvršitelja da pitamo zašto je stan na Dorćolu prodao 70.000 evra ispod cene
Foto: espreso, FACEBOOK / NENAD BOTORIĆ

neko je malo nervozan

VIKA, PA SPUŠTANJE SLUŠALICE: Pozvali smo izvršitelja da pitamo zašto je stan na Dorćolu prodao 70.000 evra ispod cene

- Nakon što je postao izvršitelj, počeo je da zarađuje enormno na grbači naroda - trvdi Jakšić. Botorić nije želeo da daje izjave povodom ovog slučaja

Objavljeno: 13:33h
Milica Božinović

Porodicu Khawatmi podržalo je oko sedamdesetak ljudi ispred zgrade u kojoj žive, kako bi sprečili prinudno iseljenje koje je bilo zakazano, ali ipak, izvršitelj Nenad Botorić, koji je bez njihovog znanja prodao stan, uopšte se nije pojavio.

Izvršitelj je stan porodice Khawatami prodao, iako je porodica bila spremna da plati dug od 6.500 evra. Slučaj penzionerke Branke i njenog sina Tareka, koji je lice s posebnim potrebama, s teškim oštećenjem vida preko 80% i telesnim invaliditetom, uzdrmao je mnoge koji su stali u odbranu ove porodice i protiv njihov iseljenja.

foto: Espreso.co.rs

DRAMA NA DORĆOLU! Branku s bolesnim sinom IZBACUJU NA ULICU, izvršitelj im prodao stan 70.000 evra ispod cene! (VIDEO)

DRAMA NA SENJAKU ZAVRŠENA: Od izvršitelja ni traga, ŽENA I NJEN SIN OSTAJU U SVOJOJ KUĆI! (VIDEO)

ŽUĆA PREDOSEĆAO ZLO! Ovo je pas sa Senjaka koga su IZVRŠITELJI želeli da uspavaju! (FOTO) (VIDEO)

Kako je Espresu rekla Branka Khawatami, Botorić nju i njenog sina najpre nije obavestio o prodaji stana, niti joj dao priliku da plati dug i zaustavi postupak. Ona je navela i da je Botorić dostavio obračun duga i dokumentaciju o prodaji stana tek nakon nekoliko meseci, nakon reagovanja njenog advokata, ali izvršenje nije obustavljeno, te je 04.05. u 12 časova bilo zakazano. Ipak, do njega niije došlo.

Prema Brankinim rečima, ona bi najviše volela da je sud razume i da joj da mogućnost da se na pravni način ovo reši.

Prema navodima Igora Jakšića iz Narodne Jake Srbije, koji je učestvovao u akciji protiv iseljenja Branke i njenog sina, Botorić se trenutno nalazi pod krivičnom istragom zbog sporne prodaje skela koje je izvršio prošle godine, a koje su u vlasništvu Opštine Grocka. Info služba opštine Grocka, svojevremno je izdala saopštenje u kojem navodi sledeće:

"Javni izvršitelj Nenad Botorić iz Bečmena, ne poštujući Zakone Republike Srbije i pored više opomena od strane gradske opštine Grocka, JP „Pijace i zelenilo Grocka“, JKP „Grocka“, da sprovodi nezakonit postupak javne prodaje, juče je prodao Skele Vinča i Crvenka koje se koriste za prevoz poljoprivrednih proizvoda u naseljima Vinča i Ritopek".

Oni su tada naveli i da će protiv Botorića podneti krivičnu prijavu, da bi kako kažu - zaštitili svoju imovinu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.