KOMŠIJA KUPIO KUĆU PORED NJENE, PA JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Otkrila šta SLUŠA SVAKO VEČE - "on i njegovih..."
Selo/Ilustracija, Foto: Profimedia

ne zna šta da radi sa njim

KOMŠIJA KUPIO KUĆU PORED NJENE, PA JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Otkrila šta SLUŠA SVAKO VEČE - "on i njegovih..."

Komšija napravio velike probleme Srpskinji, kada je kupio kuću pored njene

Objavljeno: 15:42h

Jedna Srpkinja priznala je da se našla u velikom problemu onda kada se u kući do nje uselio mlađi komšija koji često pravi žurke. Zbog njega i njenih, kako kaže "20 divljaka" kuća joj se trese i iza ponoći

U anonimnoj objavi na Reditu, Srpkinja se požalila na ovaj problem te potražila savet šta je najpametnije da uradi. Kako je objasnila, ona i njena porodica najpre su krenuli razgovorom da reše ovu situaciju, međutim to za sada nije dalo rezultate.

"Imam problem sa komšijom koji je kupio kuću pored naše. U pitanju je veoma mirno naselje pored šume, ali se i dalje smatra za grad, ne periferiji.

On tu kuću koristi kao vikendicu i svaki put kada je lepo vreme za vikend, on i njegovih 20 divljaka naprave žurku, kotlići i slično, sve propraćeno glasnom muzikom iz velikih zvučnika sa dubokim basom. Kuća nam se trese od njih.

Pokušali smo da zamolimo da se stišaju, da napravimo kompromis, čak smo ponudili da kupimo ogradu sa zvučnom izolacijom, ali nije bilo rezultata. Interesuje me šta mi možemo zakonski da uradimo da ga smirimo?", pitala se ona, te objasnila da je pitala komunalnu policiju koji su joj rekli da slučaj mogu zavesti u zapisnik i da će, u slučaju ponavljanja problema, doći inspekcija, ali ne, kaže, baš u dva ujutro.

Takođe, na kraju je dodala:

"Ako neko ima neko kreativnu, zakonski dopuštenu, ideju kako da mu se malčice zagorčam odmor u vikendici, sva sam se pretvorila u uvo", našalila se ona.

Šta je tražila, to je i dobila, u komentarima su je savetovali šta je to što bi mogla da uradi a da mu se malo osveti.

"Kad popadaju pustiš neki blek metal sa svojih, većih zvučnika. Tako sam smirio krajišnike pored", "Samo gusle (poštovanje za gusle), ali taj ton ubija sve. Zvučnike jače i gusle svaki put puštaš pa ima da im pokvari sve...Tako sam oterao ispred zgrade u kaficu ove tuc, tuc a sede u bašti i bruji", "Kreni da praviš garum. To je bukvalno usoljena riba u bačvi koja je ostavljena da truli par meseci na suncu. Davno su ga smatrali delikatesom i postojali su strogi zakoni o tome da se ne sme spremati u naseljenom mestu zbog smrada. Čim postave roštilj ili kotlić napolje, ti otvoriš bačvu u kojoj je garum, odeš negde na par sati, i kad dođeš najverovatnije će još čistiti dvoriste od povraćke", pisali su joj oni.

"Rekao je da mu ništa ne možemo"

Neko ju je posavetovao da se prosto sprijatelji sa njima i da bude pozvana na žurku, međutim žena je objasnila da se i to desilo, ali da momak ipak ne razume u čemu je problem.

"Sprijateljili smo se mi, pomagali kad je bilo potrebno, ali dečko jednostavno ne razume da posle ponoći nije humano to što radi. Danas je ponosno došao da nam objavi da mu ne možemo ništa i da on u svojoj kući može da pusta muziku kad god i koliko god glasno želi", objasnila je ona.

Bonus video:

03:15

NE SLUŠAM NJENU MUZIKU, ALI JE VOLIM KAO KOMŠINICU Prvi sused Nade Topčagić otkrio kakva je pevačica kad se ugase svetla kamera

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.