SRPKINJA ISPRIČALA ŠTA JE VIDELA U PRODAVNICI, PA SE SVI RASPLAKALI: Ovo bi RETKO KO URADIO - NAKLON DO PODA (FOTO)
Prodavnica/Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@garafat87

svaka čast

SRPKINJA ISPRIČALA ŠTA JE VIDELA U PRODAVNICI, PA SE SVI RASPLAKALI: Ovo bi RETKO KO URADIO - NAKLON DO PODA (FOTO)

Potez koji ju je oduševio odigrao se u jednom marketu, kada je majci sa detetom zafalilo novca na kasi

Objavljeno:

Nakon predivnog gesta jedne gospođe prema majci deteta sa smetnjama u razvoju, jedna devojka iz Srbije priznala je da bi volela da počne jedna nova i drugačija pandemija - ona puna ljubavi, pažnje i dobrote.

Potez koji ju je oduševio odigrao se u jednom marketu, kada je majci sa detetom zafalilo novca na kasi. Kako je devojka koja se na društvenoj mreži X potpisuje kao "punkrug" ispričala, bez mnogo razmišljanja tu je uskočila jedna gospođa i suptilno dodala deo novca, i potezom izmamila osmehe majke i deteta.

"Majci s detetom sa smetnjama u razvoju zafalilo na kasi jer je mali dodao čips. Gospođa na kasi do, uletela s kešom ali tako elegantno da nikom ne bude neprijatno. Majka se osmehnula, klinac srećan a ja startovala gospođu da joj kažem da mi ulepšala dan. Posle se zapričale k'o domaće.

Nit' je ona morala da uskoči na kasi, nit' majka da se osmehne i zahvali nit ja da kažem gospođi kako je to lep gest, ali imam neki trip da se tako lančano šire mali znaci pažnje i poruke ljubavi i onda sam u fazonu nek' bude pandemija", napisala je devojka.

"Diskretni heroj"

Da se "pandemija" dobrih namera ipak postoji, dokazali su i drugi korisnici, koji su otkrili brojna dobra dela koja su imali priliku da vide. Takođe, bili su oduševljeni samim postupkom nepoznate gospođe.

"Jedina legitimna pandemija koju prihvatam, bravo!!!", "Diskretni heroj", "I moja majka neki dan videla kako je neki čovek ispred nje platio račun maloj Romkinji koja je stajala iza nje", "Iz čestih primera koje mogu da pročitam ovde, shvatam da zapravo ima dobrih ljudi", "Predivno, toj ženi ne znači mnogo, a majci možda sve!", pisali su oni.

Bonus video:

03:20

NOVAC TREBA DA RADI ZA NAS, A NE MI ZA NJEGA Kompletna analiza finansijskog eksperta UŽIVO: Iako, stopirana INFLACIJA IMA UTICAJ

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.