POBEDNICI "POTERE" KOJI SU UZELI PREKO MILION KOMENTARISALI BUKVIĆA: Jedan je REKAO što niko do sada U KVIZU NIJE
Foto: Printscreen/RTS

KVIZ

POBEDNICI "POTERE" KOJI SU UZELI PREKO MILION KOMENTARISALI BUKVIĆA: Jedan je REKAO što niko do sada U KVIZU NIJE

Do poslednje igre, ipak nisu svi stigli, jer Ankica Agić, iako je pokazala zavidno znanje u prvoj igri, nije uspela da odbrani osvojenu sumu

Objavljeno:

Tri takmičara su u „Poteri“ uspeli da osvoje 1.160.000 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri.

„Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše pratim sport, filmove, ali zanima me istorija i geografija“, kaže Jovan Milošević, koji je osvojio 60.000 dinara, dodajući da je bilo zadovoljstvo učestvovati u Poteri.

Do poslednje igre, ipak nisu svi stigli, jer Ankica Agić, iako je pokazala zavidno znanje u prvoj igri, nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Pre početka kviza su se svi načelno dogovorili da idu na srednje sume, ali nakon ispadanje Ankice, Filip Kovačević i Luka Boroš su odlučili da pucaju visoko. Filip je, osim 500.000 dinara, imao još jedan motiv za pobedu.

„Bilo je dodatno zanimljivo jer sam bivši kolega sa fakulteta tragača Milana Bukvića. Iako se nismo dobro poznavali tokom studiranja, lepo smo se ispričali tokom snimanja“, kaže Filip.

Potera
foto: Printskrin: RTS

Diplomirani politikolog je i pasionirani učesnik kvizova, često učestvuje u pab-kvizovima, bio je i u Slagalici. „Ostaje još kviz Stigni me, ako znaš“, dodaje on.

Osim što je u zajedničku kasu doneo 600.000 dinara, treći finalista Luka Boroš je i najmlađi i još studira menadžment na FON-u. Luka je bio veoma aktivan sportista, deset godina je trenirao džudo i osvojio brojne medalje, a pored toga i osam godina fudbal.

Ističe i da nije mislio da će im 16 koraka u poslednjoj igri biti dovoljno da pobegnu, ali ih je poslužila sreća, a i vratili su tragača čak pet puta.

„Sigurno je znao svih tih pet pitanja, samo je grešio jer je žurio da nas stigne“, naveo je Jovan.

Bonus video: BRESKVICA NEĆE PEVATI O FERARIJU U ETNO PESMI Martina Vrbos obrazložila: Ipak se prijavila i u Hrvatskoj na takmičenje, ŠOK!

03:05

BRESKVICA NEĆE PEVATI O FERARIJU U ETNO PESMI Martina Vrbos obrazložila: Ipak se prijavila i u Hrvatskoj na takmičenje, ŠOK!

(Espreso/RTS/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.