"PRVIH 10 MESECI KIRIJA JEFTINIJA JER..." Nikad BIZARNIJI ZAHTEV vlasnika stana u Novom Sadu, mreže gore (FOTO)
Novi Sad, Foto: beta dragan gojić

ovo još nismo čuli

"PRVIH 10 MESECI KIRIJA JEFTINIJA JER..." Nikad BIZARNIJI ZAHTEV vlasnika stana u Novom Sadu, mreže gore (FOTO)

Navikli smo na čudne oglase za iznajmljivanje stanova, ali se uvek pojavi neki novi koji nanovo iznenadi građane

Objavljeno:

Na Tviteru je osvanuo oglas za izdavanje stana u Novom Sadu koji je šokirao korisnike ove mreže. U žiži ineteresovanja i dalje jesu nekretnine, kupovina i izdavanje i oglasi koji ne prestaju da iznenađuju. Studenti se često bune jer bivaju izbačeni na ulicu jer ne mogu da plaćaju visoke dadžbine, a zbog Rusa i Ukrajinaca poslednje dve godine, teško može da se nađe stan kome je pristojna kirija.

Oglas koji je osvanuo na mrežama je izazvao burnu reakciju građana. Kirija na prvi pogled jeste prihvatljiva, ali uslovi koje je stanodavac postavio nikome se nisu dopali. Stan je površine 40 metara kvadratnih, ima grejanje na gas i delimično je namešten. U nastavku oglasa stoji da je kirija 350 evra, ali samo prvih 10 meseci.

Objašnjenje je da sav nameštaj koji stanari unesu, posle ostaje njima, a onda se i kirija povećava posle 10 meseci na 450 evra. "Čitam nemoguće stvari", stoji u opisu objave na Tviteru. "Kako su samo velikodušni! Dozvole ti da im opremiš ceo stan i ostaviš im sav kupljen nameštaj, koji platiš mnogo više od par stotina evra koje ti smanje kiriju, plus ga vučeš o svom trošku. Ej, stanodavce u Srbiji treba posebno proučavati kao fenomen", glasio je jedan od komentara.

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

(Espreso / Mondo / J.D. / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.