EVO KAKVO VREME NAS OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Ovog dana će biti 15 STEPENI, a onda sledi OBRT
Žena sa kišobranom, Foto: Ana Paunković

RHMZ

EVO KAKVO VREME NAS OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Ovog dana će biti 15 STEPENI, a onda sledi OBRT

Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 13°C

Objavljeno:

U većim delovima Srbije danas oblačno sveže i kišovito vreme dok će u Vojvodini i Negotinskoj Krajini biti vedro, a na planinama sa snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku i u planinskim predelima povremeno jak, a na planinama istočne Srbije kratkotrajno i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura kretaće se od jedan do sedam stepeni Celzijusovih a najviša dnevna od osam do 13 stepeni.

U Beogradu pre podne pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od dva do pet stepeni, najviša dnevna oko 11 Celzijusovih.

RHMZ
foto: Printscreen/RHMZ

Vreme narednih dana

U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i malo toplije nego u sredu. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 7°C.

U petak toplije i pretežno sunčano, do 15°C u toku dana u mnogim krajevima. U subotu takođe toplo za ovo doba godine uz postepeno naoblačenje sa mogućom kišom popodne i krajem dana na severu Srbije. U nedelju promenljivo oblačno sa mogućom kišom povremeno.

Bonus video:

08:10

SLOBODAN SOVILJ: Vremenska prognoza za JESEN I ZIMU

(Espreso/Kurir/Ivana Radojčić/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.