PITALI SMO SUGRAĐANE KOJI JE NAJGORI POKLON KOJI SU DOBILI ZA DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta kažu žene, a šta muškarci
Najgori pokloni za Dan zaljubljenih, Foto: Espreso ilustracija, Tamara Trajković

espreso anketa

PITALI SMO SUGRAĐANE KOJI JE NAJGORI POKLON KOJI SU DOBILI ZA DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta kažu žene, a šta muškarci

Prema nekim istraživanjima, najviše se kupuje dan uoči ili baš na Dan zaljubljenih

Objavljeno:

Dan zaljubljenih, Valentinovo ili Sveti Trifun - kako god ga nazivali dan je kada parovi daruju jedno drugome poklone i po tome je poznat u celom svetu.

Svake godine se obeležava 14. februara, a oko tog datuma uglavnom je opšta jurnjava za poklonima. Prema nekim istraživanjima, najviše se kupuje dan uoči ili baš na Dan zaljubljenih. Nije poznato zbog čega je to tako, ali sigurno da veliku ulogu igra neodlučnost kada je u pitanju odabir poklona za voljenu osobu.

Najvažnije od svega je da budete originalni, ali to baš i nije uvek slučaj, pa smo uradili malu anketu na temu najglupljeg poklona za Dan zaljubljenih. Najviše negativnih odgovora dobili smo za plišane igračke!

Plišani medved
foto: Printscreen/Youtube

Nikolina je za naš portal kazala da je najgori poklon koji je dobila bilo cveće.

"Mrzim cveće i jednom sam ga dobila na poklon, poludela sam. Prezirem cveće, a i šta će mi kad uvene za dva dana", kazala je ona.

Druge dve sagovornice, Ana i Milica, složile su se da su plišane igračke najgori izbor.

osmi mart, 8.mart, cveće
foto: Tamara Trajković

"Dobila sam roze plišanog medveda, znači skupljao je prašinu i to mu je bila jedina funkcija", rekla je Ana, a Milica se nadovezala: "Bilo kakva plišana igračka, jezivo", kratko se izjasnila.

Sofija kaže da joj se najmanje dopalo plišano srce sa natpisom "najboljoj devojci", a zbog toga je uputila jedan apel muškarcima.

"Gluplju stvar nije mogao da smisli, kad god vidim ta srca u prodavnicama ili na tezgama bukvalno mi nije dobro. Muškarcima mogu samo da kažem da ako žele da devojka ostane s njima, bolje da joj ne kupe ništa nego to plišano srce, ako ne znaju šta bi kupili onda je pametnije da provedu taj dan ili veče zajedno i zabave se nego da se kupuju gluposti eto reda radi", kazala je ona.

Parfem
foto: Printscreen/Youtube/ Home Sound Effects

Pitali smo i muškarce da nam iz svog ugla odgovore koji im je to najgori poklon koji su dobili, a evo šta nam je rekao Vladimir.

"Dobio sam par čarapa i komplet dezodorans i kupku iz prodavnice, gore moglo nije", kazao je on.

S druge strane, Aleksa kao najgori izbor za poklon navodi parfem, ali postoji razlog.

"Parfem jer sam očekivao nešto originalnije. Mislim da kad ne znaš šta da uzmeš odlučiš se za parfem. Bolje i neka originalna sitnica nego tako nešto univerzalno", kazao je on.

Osim poklona, mnogi se odlučuju da voljenu osobu za Dan zaljubljenih izvedu na romantičnu večeru, što je takođe u neku ruku kliše. Rezervacije za 14. februar su prebukirane, hoteli, restorani, apartmani na dan, a oni koji su u mogućnosti ipak otputuju negde van grada što je svakako mnogo bolja opcija i veće iznenađenje.

Pišite nam u komentarima koji je vaš najgori poklon koji ste ikada dobili za Dan zaljubljenih.

Bonus video: VOLIM ROĐENDANE, ALI USRED JE LETA, PA NIKAD NIKOG NEMA Angelina napunila 25 godina, a najlepši poklon dobila je od sebe same

03:24

VOLIM ROĐENDANE, ALI USRED JE LETA, PA NIKAD NIKOG NEMA Angelina napunila 25 godina, a najlepši poklon dobila je od sebe same

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.