"POMOZITE, OSTALA JE SAMA": Ivan iz Aranđelovca IZNENADA UMRO, njegovu DEVOJKU dočekao VELIKI PROBLEM!
Ivan R. Ivanović, Foto: Facebook/Ivan R Ivanovic

BRINUO SE O 78 PASA

"POMOZITE, OSTALA JE SAMA": Ivan iz Aranđelovca IZNENADA UMRO, njegovu DEVOJKU dočekao VELIKI PROBLEM!

Pre pet dana, Ivan, koji se brinuo o oko 70 životinja, se javio iz bolnice u Nišu

Objavljeno: 08:33h

Ivan R. Ivanović, aktivista za zaštitu životinja iz Aranđelovca, preminuo je u četvrtak uveče nakon duge borbe sa bolešću. Njegova devojka ostala je sama sa 78 pasa, a nažalost, kako je objavljeno na društvenim mrežama, neće imati dovoljno hrane do marta.

Kako je objavljeno u apelu koji se širi Fejsbukom, Ivanova devojka ne može sama da iznese brigu o psima, te joj je potrebna pomoć dobrih ljudi.

- Kod našeg Ivana R. Ivanovića se nalazi 78 pasa. Njegova devojka je ostala sama sa njima. Sa hranom neće izgurati do marta. Zato vas molim, ko dolazi sutra da ponese sa sobom makar džakče hrane za Ivanove pse, jer bi on najviše voleo da njegovi psi budu namireni. Biće preuzimanja, biće udomljavanja, jer njegova devojka i naša drugarica, ne može ovo sama da iznese. Ivan je pored svoje kuće na placu, krenuo da zida bokseve za pse. Ostale su kapijice na boksevima da se završe i ograda koja je skoro gotova. Potrebno je hitno da se završi kako bi se deo pasa za početak izmestio, jer su trenutno svi u kući i Dobrica to ne može da hendluje sama. Sve vas molim za pomoć. U ime mog brata i prijatelja da pomognete koliko možete, da li sa hranom, da li sa veterinarskom uslugom, da li sa materijalom, da li sa preuzimanjem nekog psa, da li sa udomljavanjem štenaca.. Samo vas preklinjem pomozite ko god ne može da dođe i zeli da pomogne. Uplatu mozete izvršiti na neki od računa: Dobrica Damjanac Otp Banka 325-9300500190488-92 PayPal dobrica3@gmail.com - stoji u objavi na Fejsbuku.

Ivan R. Ivanović
Ivan R. Ivanovićfoto: Facebook/Ivan R Ivanovic

Podsetimo, Ivan je imao težak zdravstveni problem. Kako je objavio 2. februara, "sa 90 posto zakrčenja u tri vene otpušten je kući". Dobio je uput za operaciju i ugradnju trostrukog bajpasa za 22. april.

- Svakog dana imam tri, četiri bola u grudima i mislim da je kraj. Ne verujem da mogu da čekam do 22. aprila. Ustanem, pređem dva koraka i dalje ne mogu. Ako neko ima ideju neka se javi u inboks - napisao je.

Pre pet dana, Ivan, koji se brinuo o oko 70 životinja, se javio iz bolnice u Nišu. Zahvaljivao se svima koji su se javili i pomogli mu. U komentarima je nekoliko stotina ljudi poželelo sreću Ivanu. A onda je stigla vest da je Ivan preminuo, da njegovo srce nije izdržalo.

(Espreso / Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.