BEBA IZNENADILA NIŠLIJKU, PORODILA SE KOD KUĆE: Kad je Hitna pomoć stigla, sačekalo ih je prijatno IZNENAĐENJE
Beba, Foto: RINA

čestitamo!

BEBA IZNENADILA NIŠLIJKU, PORODILA SE KOD KUĆE: Kad je Hitna pomoć stigla, sačekalo ih je prijatno IZNENAĐENJE

Kako kažu u niškoj Hitnoj pomoći, u 6.30 sati dobili su telefonski poziv da je trudnici iz jednog niškog sela potreban transport do Ginekološko akušerske klinike

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnja Nišlijka porodila se jutros u svojoj kući u okolini Niša, pa je ekipa Hitne pomoći koja je krenula da trudnicu odveze na porođaj, u niški UKC dovezla mamu i bebu.

Kako kažu u niškoj Hitnoj pomoći, u 6.30 sati dobili su telefonski poziv da je trudnici iz jednog niškog sela potreban transport do Ginekološko akušerske klinike.

- Naša ekipa je odmah po prijemu poziva krenula, kada su stigli u kuću trudnice ustanovili su da se ona već porodila. I majka i beba prebačene su na GAK - saopštila je dr Maja Knežević.

Kako saznajemo devojčica koja je jutros došla na svet je četvrto dete dvadesetsedmogodišnjakinje. U niškom UKC nam je potvrdeno da su i mama i njena ćerkica zbrinuti na Ginekološko akušerskoj klinici te da su obe u dobrom zdravstvenom stanju.

Bonus video:

01:36

UBIJENA DESETOMESEČNA BEBA: Palestinci žele mir, ALI IMAJU DVA PROBLEMA! Vitorović analizira: Kako će izgledati nastavak rata?

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.