"REKAO MI JE SAMO...": Majka nestalog Jovana iz Novog Sada OTKRILA o ČEMU su poslednje razgovarali
Jovan Marić, Foto: Facebook/Grupa Novosađanke

nestanak

"REKAO MI JE SAMO...": Majka nestalog Jovana iz Novog Sada OTKRILA o ČEMU su poslednje razgovarali

Majka nestalog Jovana Marića iz Novog Sada oglasila se za medije

Objavljeno: 17:28h

Policija i porodica tragaju za mladićem Jovanom Marićem (21) iz Novog Sada, koji je nestao u utorak uveče.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je mladićeva majka sinoć prijavila njegov nestanak, a u potragu za nestalim dvadesetjednogodišnjakom uključili su se i njegovi prijatelji i poznanici.

Jovanova majka kaže da je mobilni telefon, dokumeta i novčanik ostavio kod kuće. Izašao je nonšalantno obučen, kao da je izašao da baci smeće ili do prodavnice. Na sebi je imao sivo-belu trenerku, plavo-sivu jaknu i krem duboke zimske patike.

- Sa njim sam se čula u utorak oko 19 časova, javio se na telefon mlađeg sina. Rekao mi je da mlađi sin, njegov brat spava, bolestan je ima neki virus, i da je sve u redu. To je bio naš poslednji razgovor te večeri. - kaže Jovanova majka, dodajući da je ona tada bila na poslu.

Novi Sad
Novi Sadfoto: Printcsreen/Youtube/Samo Novi Sad

Zabrinuta za Jovana, njegova majka kaže da, koliko je njoj poznato, Jovan nije imao nikakvih problema. Studira u Zemunu, a uz školovanje je i radio. Vodio je, dodaje, normalan život, kao i svi njegovi vršnjaci.

- Kada sam uveče došla kući s posla, vrata njegove sobe bila su zaključana, mislila sam da spava. Otključala sam sobu, ali njega nije bilo unutra, niti bilo gde u kući. Zvala sam njegove drugove, ali ni oni mogli da mi kažu gde je moj Jovan. Sa njegovim drugovima smo ga tražili po kraju, ali ga nigde nismo videli. Pozvala sam policiju i prijavila sinovljev nestanak - prepričava plačnim glasom majka Hana šta se dešavalo u utorak uveče.

Majka moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Jovanu da jave policiji ili na broj telefona 025/204-15-27.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Novosti/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.