POSPEŠUJE KRVOTOK, ALI NEMA GDE DA SE SPUSTI PIVO I PREPORUKA JE DA GA POP OSVEŠTA: Hit OGLAS ZA AUTO izazvao haos
Polovni automobil, Foto: Nemanja Pančić

hit

POSPEŠUJE KRVOTOK, ALI NEMA GDE DA SE SPUSTI PIVO I PREPORUKA JE DA GA POP OSVEŠTA: Hit OGLAS ZA AUTO izazvao haos

Fotografija vozila, karakteristike, cena, oprema, sve je tu i ništa se čini posebnim dok ne dođete do dela opisa

Objavljeno:

"Velika preporuka je da se automobil osvešta kod lokalnog popa", početak je oglasa za prodaju kombija marke "Fiat Doblo" koji je mnogima privukao pažnju na jednom sajtu za prodaju automobila, baš zbog duhovitog načina na koji ga je vlasnik prestavio, ali tu nije kraj. Dugačak opis vozila i iskrenost vlasnika koji je je umesto katalizatora koji su lopovi ukrali morao da zavari "neku cevuljagu", tera da ovaj glas koji tera suze na oči.

Fotografija vozila, karakteristike, cena, oprema, sve je tu... Ništa se, međutim, ne čini posebnim dok ne dođete do dela opisa.

Uvod u opis vozila počinje nesvakidašnjom rečenicom koja vas tera da ostanete tu do kraja: "Velika preporuka je da se automobil osvešta kod lokalnog popa".

Vlasnik ovog fiata nije krio mane svog vozila, ali ih je predstavio na takav način da vam apsolutno popravi dan.

Fiat
Fiatfoto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

- Kad je hladan duže vergla i izbaci beli dim. Nakon toga radi sve najnormalnije. Pali gas ceo dan, ide, piči. Stradao je neki ležaj, čuje se vu vu vu vu sve intezivnije dok ubrzavaš. Auto nema katalizator niti EGR, poskidali lopovi pa sam morao da zavarim neku cevuljagu. Potrošnja savršena, troši tačno onolko koliko pritisneš pedalu gasa. Registrovan taman do trenutka da možete da ga preprodate dalje ako vam se smuči. Na autombilu se redovno radi mali servis, nisam umobolan da mi za 50 evra zakuca negde na putu - napisao je vlasnik.

Kao "jaču" zamerku ovom vozilu navodi to što nema gde da se spusti pivo tokom vožnje.

- Limena zaštita između tovarnog prostora i vozača je jako korisna da ne izginete za male pare dok izvodite neke akrobacije na neadekvatnom terenu. Ako smeta mogu ja da operem ceo motorni prostor pa da perfekcionistima koji zagledaju tovarno vozilo bude toplije u duši dok se dive čudu tehnike koje je stvorila italijanska mafija.

Jedina jača zamerka sa moje strane je što nemaš gde da spustiš pivo dok voziš jer voziti trezan je samo stres. Inženjeri iz Torina nisu uzeli u obzi da automobil ovog tipa voze teški terenski radnici koji umeju da doručkuju, ručaju pa ponekad i večeraju u istom tom vozilu, sve to dok voze, jer posao, a ni žena, devojka, ljubavnica ne mogu da čekaju - navodi ovaj šaljivi vlasnik, ali ne štredi ni reči hvale.

Polovni automobili
Polovni automobilifoto: Profimedia

- Velika pohvala za automobil je što bez problema može da razvije brzinu od preko 160 kilometara na časi da može da probije skalu ako ga baš duho držiš pod gasom te tako razvije brzinu od solidnih 200 kilometara na čas. Prednost tog načina vožnje je to što gospoda koja voze levom trakom auto-puta, dobiju skok rada srca i pospešivanje krvotoka kad u svojoj dubiozi primete teretno vozilo od 1,5 tona kako se manijakalno približava njihovom cenjenom vozilu te naglo vrše promenu trake - opisuje.

Kako ovog teretnjaka na oglasima više nema ostaje nedoumica da li je novog vlasnika privukao kombi ili ga je osvojila njegova bogata i smešna istorija, s obzirom na to da je poteklog vikenda bio oglas, a već u ponedeljak ne.

Bonus video:

00:25

Automobil parkiran na šinama

(Espreso /Telegraf / Katarina Petrović / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.