VLADICA JE ĆERKAMA I SINOVIMA DAO NAJORIGINALNIJA IMENA: O SRBIJI su svi pričali, a pazite kako se zovu DRUGA DECA
Vladica SImonović, Foto: PRINTSCREEN/TIKTOK/UNA TELEVIZIJA

preoriginalno

VLADICA JE ĆERKAMA I SINOVIMA DAO NAJORIGINALNIJA IMENA: O SRBIJI su svi pričali, a pazite kako se zovu DRUGA DECA

"Tata Vladica je kriv, sve ovo je njegovo maslo", rekla je ponosna majka petoro dece

Objavljeno:

Iako mnogim roditeljima treba jako puno vremena da za svoju decu izaberu originalno ime koje će im u potpunosti pristajati i možda odrediti karakter, takve probleme nije imao jedan Vladica iz Beograda kada je svojoj ćerki dao skroz neobično ime.

Naime, zbog Vladice Simonović danas imamo Srbiju u Beogradu! Da dobro ste pročitali. Vladica je otac petoro dece, a svojoj najstarijoj ćerki dao je ime po našoj državi, tako da je četrnaestogodišnja devojčica ponosni vlasnik jedinstvenog imena - Srbija.

Srbija Simonović
Srbija Simonovićfoto: Printscreen/TikTok/Una Televizija

Otac "krivac"

Majka je objasnila da je otac najveći "krivac" za imena njihove dece.

"Tata Vladica je kriv, sve ovo je njegovo maslo", rekla je ponosna majka petoro dece. Vladica se pored neobičnog imena svoje ćerke, odlučio i za posebna imena koja je dao ostaloj deci. Pa tako u Srbiji, tačnije Boogradu imamo i Slobodu, Miloša ali i Obilića. Tu je i najmlađa devojčica koja nosi ime Kruna.

"Pre šest meseci smo dobili ćerku i onda na Srbiju i na Slobodu stavili smo Krunu", rekao je otac u videu za "UnaTeleviziju".

Takođe dodao je da on i njegova supruga smatraju da ime može odrediti karakter, te su za svako dete sa velikom pažnjom birali.

Bonus video:

01:57

DEVOJČICA (10) IZ SRBIJE JEDNA OD NAJBOLJIH NA SVETU! Krenula je u školu pevanja, ali ubrzo su otkrili da ima ANĐEOSKI GLAS

(Espreso / Blic / UNA TV / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.