NIKAD NIJE KASNO: Ivana i Branko se venčali nakon 36 godina zajedničkog života, NAPRAVILI SVADBU VEKA
Venčanje u Gornjem Milanovcu, Foto: RINA

neka im je sa srećom

NIKAD NIJE KASNO: Ivana i Branko se venčali nakon 36 godina zajedničkog života, NAPRAVILI SVADBU VEKA

Ivana i Branko se venčali u crkvi i napravili svadbu nakon 36 godina zajedničkog života

Objavljeno:

Da život piše neverovatne ljubavne priče pokazuje se i na primeru koji nam stiže iz Gornjeg Milanovca. Ivana i Branko Aleksić već 36 godina su u braku, doduše građanskom, a ove zime odlučili su da kažu svoje "da" u crkvi, pa su i na taj način krunisali svoju ljubav. Pred Bogom i ljudima - dok ih smrt ne rastavi.

- Venčali smo se kod matičara u Švajcarskoj pre 34 godine, a zajedno smo ove godine punih 36. Želeli smo da se na večnu ljubav zakunemo i pred Bogom, jer prema starom verovanju samo ako se venčaš u crkvi bićeš sa svojim supružnikom i na onom svetu, kaže za RINU Branko.

Venčanje
foto: RINA

Oboje imaju decu iz prvog braka

Ljubav, poverenje, poštovanje i mnogo obostrane pažnje, kako kažu Aleksići, preduslovi su sa dug i srećan brak. Njihova najveća sreća su velika porodica i unučići.

- Ja iz prvog braka imam troje, a Ivana jedno dete. Ne pravimo nikakve razlike, svi smo jedna velika srećna porodica i puno nam je srce kad smo svi na okupu. Bogu hvala pristigli su i unučići i to je ono što čoveka čini bogatim. Naše crkveno venčanje smo obeležili jednom lepom proslavom, za svadbu nikad nije kasno, dodaje uz osmeh Branko.

Venčanje
foto: RINA

Sin im svirao na venačnju

Aleksići su i jedna velika muzička porodica, pa je tako sin svirao na očevoj svadbi što se baš i ne viđa često.

Osećaj jeste malo čudan, jer svirao sam na toliko svadbi ali ipak nisam nikad svirao rođenom ocu na venčanju. Ali, svakako lepo je. Emocije su sve vreme bile prisutne i svi smo ih podržali u njihovoj nameri da se nakon skoro četiri decenije zajedničkog života venčaju i u crkvi, rekao je Vojkan Aleksić, Brankov sin.

Venčanje
foto: RINA

Ivana i Branko kažu da se u njihovom braku ništa neće promeniti nakon crkvenog venčanja, jedino ako je to moguće kako dodaju iz osmeh, voleće se još više.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.