ZA NJIH NEMA PREPREKA: Motorima od Požege do Nemačke, preći će 1000 kilometara za tri dana, A OVO JE RAZLOG
Motori, Foto: RINA

Motori

ZA NJIH NEMA PREPREKA: Motorima od Požege do Nemačke, preći će 1000 kilometara za tri dana, A OVO JE RAZLOG

Dejan i Slobodan će preći 1.000 kilometara kako bi učestvovali na moto-skupu u Nemačkoj

Objavljeno:

Da ljubav prema motorima i adrenalinu koji ta vožnja pruža neretko ne poznaju granice najbolje pokazuju Dejan Kovačević i Slobodan Pavlović iz Požege, jer će ovaj dvojac na svojim dvotočkašima preći put od neverovatnih čak 1.000 kilometara kako bi učestvovali na moto skupu u Nemačkoj, koji ima tradiciju dugu 66 godina.

Motor
foto: RINA

- Očekuje nas nezaboravna avantura i oko 1100 kilometara putovanja do mesta Sola gde se održava ova svetska manifestacija koja okuplja motoriste iz čitavog sveta.Moto skup počinje 2.februara i traje tri dana,a u planu nam je da put Sole krenemo poslednjeg dana januara i da stignemo do otvaranja, dodaje Dejan Kovačević iz Požege.

Motor
foto: RINA

Najveća zimska motorijada u Evropi u Nemačkoj okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha svake godine od 1956. Ova tradicija se duže od pola veka čuva i ne prekida, a za svakog ko vozi motor je od velikog značaja.

- Radi se o najvećoj zimskoj motorijadi u Evropi u Bavarskoj šumi u Nemačkoj - Elefantentreffen, na koju dolaze samo bajkeri ekstremno avanturističkog duha željni potpuno nepredvidivih izazova, kaže Kovačević.

Bonus video:

00:09

Na auto-putu kod Sremske Mitrovice izgorela kamionska prikolica

(Espreso/RINA/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.