DRAMA U NAJAVI: Vozači u velikom problemu, na Horgošu ih sačekalo OBAVEŠTENJE zbog kojeg BESNE (FOTO)
Granični prelaz Horgoš, Foto: RINA

očekuju se kilometarske kolone

DRAMA U NAJAVI: Vozači u velikom problemu, na Horgošu ih sačekalo OBAVEŠTENJE zbog kojeg BESNE (FOTO)

Očekuje da se na samom graničnom prelazu stvore ogromne kolone kamiona koje se mere bukvalno u kilometrima

Objavljeno:

Najavljeni potpuni prekid tranzita teretnog saobraćaja na graničnom prelazu Horgoš, uneo je dodatni nemir medju vozače kamiona koji će najverovatnije morati da provedu duže do jednog dana u kabini svog teretnjaka.

- Najavljeno je da ovaj prelaz neće raditi danas od 19 časova, pa sve do sutra do 14 sati, a uzrok potpunog prekida je rad NTCS sistema i prelaska na novu fazu NCTS 5. Kroz ovaj granični prelaz moći će da prodju samo oni koji ne carine u Srbiji, već našu zemlju koriste kao tranzit, kao i prevoznici koji imaju T1 carinski dokument - kazao je Radomir M. dugogodišnji prevoznik za agenciju RINA.

Obaveštenje
Obaveštenjefoto: RINA

On dodaje, da se očekuje da se na samom graničnom prelazu stvore ogromne kolone kamiona koje se mere bukvalno u kilometrima.

- Navikli smo i da čekamo i po nekoliko dana, ovo će dodatno pogoršati situaciju, iako su kolone već sada nepregledne. Vrlo moguće da ćemo biti prinudjeni da otkazujemo poslove, naročito oni koji prevoze kvarljivu robu jer nisu u prilici da ispoštuju kupce - dodao je on.

1 / 3 Foto: RINA

Bonus video:

01:05

Granični prelaz Jarinje

(Espreso / RINA / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.