JUTARNJA TEMPERATURA U DEBELOM MINUSU, A NAJVIŠA DO 6 STEPENI: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana
Foto: Beta / Emil Vas

RHMZ

JUTARNJA TEMPERATURA U DEBELOM MINUSU, A NAJVIŠA DO 6 STEPENI: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana

Jutarnja temperatura biće od minus 11 do minus četiri, a najviša dnevna od dva do šest stepeni

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti sunčano vreme, a najviša dnevna temperatura biće do šest stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutro vedro i hladno sa slabim i umerenim mrazem.

Uveče na severu i zapadu postepeno naoblačenje, a tokom noći i mešovite padavine, kiša i sneg uz poledicu.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak, jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće od minus 11 do minus četiri, a najviša dnevna od dva do šest stepeni. U Beogradu jutro vedro i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano. Uveče i tokom noći uslediće postepeno naoblačenje.

Loše vreme, Kiša, Jesen, vetar
foto: Nenad Kostić

Jutarnja temperatura od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna oko šest stepeni. U utorak će biti umereno do potpuno oblačno mestimično sa slabim i kratkotrajnim mešovitim padavinama, kišom i snegom.

U sredu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, uveče na severu, a u toku noći ka četvrtku i u četvrtak ujutru ponegde i u ostalim krajevima sa kišom, na planinama sa snegom.

Zima, Led, Vremenska prognoza, Sneg
foto: Privatna arhiva

Zatim promenljivo oblačno i vetrovito sa umerenim i jakim, na istoku i olujnim severozapadnim vetrom, a na istoku i jugoistoku ponegde sa slabom kišom. U subotu prolazno naoblačenje i zahlađenje sa mešovitim padavinama, kišom i snegom. Od nedelje umereno oblačno i suvo uz slabljenje vetra.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 22. januar 2024. godine: Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Srčanim bolesnicima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost. Moguće su meteoropatske reakcije u blagoj formi.

Bonus video:

06:10

VREMENSKA PROGNOZA METEOROLOGA SLOBODANA SOVILJA ZA NAREDNI PERIOD: Nakon stabilnog vremena tokom ovih 10 dana, STIŽE PROMENA

(Espreso/Beta/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.