MINISTARKA GRUJIČIĆ SE OGLASILA ZBOG STRAŠNOG SLUČAJA U BOLNICI U SREMSKOJ MITROVICI: Inspekcija će sve utvrditi
Danica Grujičić, Foto: Zorana Jevtić

javljeno je

MINISTARKA GRUJIČIĆ SE OGLASILA ZBOG STRAŠNOG SLUČAJA U BOLNICI U SREMSKOJ MITROVICI: Inspekcija će sve utvrditi

Ministarka je pozvala sve koji imaju ili su imali neki neki problem da se obrte zvaničnim organima

Objavljeno:

MInistarka zdravlje Danica Grujičić kaže da Kurir da je inspekcija Ministarstva zdravlja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, te da će sve okolnosti u vezi sa smrću bebe, koja je rođena 12. januara i preminula nekoliko sati kasnije, biti poznate po okončanju inspekcijskog nadzora i spoljašnjeg stručnog nadzora.

- Po rečima direktora bolnice u Sremskoj Mitrovici do sada nije podneta nijedna prijave protiv doktora koga roditelji sumnjiče za smrt bebe. Inspekcija Ministarstva zdravlja će svakako utvrditi sve činjenice - kaže za Kurir Grujičićeva i dodaje:

- Pozivam sve koji imaju ili su imali neki neki problem da se obrte zvaničnim organima, a to su zdravstvene ustanove, policija, tužilaštvo, Lekarska komora Srbije. Kada se zvanično obrate, zvanično će i da se radi na slučaju i ispitaju sve okolnosti istog.

Bonus video: PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.