MOLITVA PROTIV NEČISTIH SILA: Vernici čitaju ovu molitvu kako bi se otarasili ZLA
Molitva, Foto: Alexander Maximov / Panthermedia / Profimedia

Molitva

MOLITVA PROTIV NEČISTIH SILA: Vernici čitaju ovu molitvu kako bi se otarasili ZLA

Zaštitiće vas od vračanja, lukavih ljudi, svake magije i zla.

Objavljeno:

Molitva protiv nečistih sila, kao što joj i ime kaže, je molitva koja se čita da bi se spasili i zaštitili nečistih sila i impulsa. Ovom molitvom se molimo Bogu da zaštiti naše telo, duh i um kako bismo živeli u miru i blagoslovu.

Gospode Isuse Hriste, Sine Božji, ogradi me svetim Tvojim Angelima i molitvama Sveprečiste Vladičice naše Bogorodice i Prisnodjeve Marije, silom Časnog i Životvornog Krsta, Svetog Arhistratiga Božjeg Mihaila i ostalih Nebeskih sila besplotnih, Svetog Proroka i Preteče, Krstitelja Gospodnjeg Jovana, Svetog Apostola i Jevanđeliste Jovana Bogoslova, Sveštenomučenika Kiprijana i mučenice Justine, Svetitelja Nikolaja, arhiepiskopa Mirlikijskog čudotvorca, Svetitelja Lava, episkopa Katanskog, Svetitelja Josifa Belgorodskog, Svetitelja Mitrofana Voronješkog, prepodobnog Sergija, igumana Radonješkog, prepodobnog Serafima, Sarovskog Čudotvorca, Svetih mučenica Vere, Nade i Ljubavi i majke njihove Sofije, svetih i pravednih bogootaca Joakima i Ane i svih svetih Tvojih, i pomozi meni, nedostojnom rabu Tvojemu (ime onog koji se moli), da me izbavi od svih nasrtaja neprijateljskih, od svake mađije, čarolije, vračanja i od lukavih ljudi, da ne uzmognu učiniti meni zla nikakvoga.

Bonus video:

05:39

IZGUBIO SE ODNOS ČOVEKA SA ČOVEKOM! Postali smo virtualni Teolog Lazić: Praznični duh je ispunjenost ljubavlju i praštanjem!

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.