AMERIKANAC KOJI ŽIVI U SRBIJI, PODIGAO NAROD NA NOGE: Ovim rečima opisao Beograd, a onda su KOMENTARI samo stizali
Aron Palasios, Foto: PrintScreen/ TikTok/ aaronpalaciosrebel

vau!

AMERIKANAC KOJI ŽIVI U SRBIJI, PODIGAO NAROD NA NOGE: Ovim rečima opisao Beograd, a onda su KOMENTARI samo stizali

Aron (35), poznati zaljubljenik u Srbiju, ispričao je kako je bilo kada se u Beogradu zaljubio kao u devojku

Objavljeno:

Aron Palasios, Amerikanac koji je zbog srpske istorije i srpskog naroda zavoleo našu zemlju i ubrzo došao u Beograd sa namerom da u njemu i ostane, još jednom je dokazao kolika je njegova ljubav prema našem glavnom gradu velika.

Aron (35), poznati zaljubljenik u Srbiju, pre par meseci došao u našu zemlju. Nakon priznanja da je Beogradom ostao oduševljen boraveći tada u njemu tek 24 sata, nedavno je na svom Instagram profilu opisao i kako zapravo on vidi naš glavni grad - kao devojku u koju se zaljubio na prvi pogled.

"Upoznao sam tu devojku kada sam imao 35 godina i verovao sam da je to bila ljubav na prvi pogled.

Iako je bila slomljenog srca i uništena preko 44 puta, zadržala je svoju ljudskost i dušu. Neki od ožiljaka njene patnje su još uvek vidljivi, ali većinu svojih bolnih stvari sakrila je u svojoj veličanstvenoj obnovi.

"Ja je zovem svojom"

Kao i svaka žena koja je prošla kroz tako tragičan život, ona ima grublji karakter i zna kako da se zaštiti. Ipak, i pored toga ona uvek pokazuje svoju veličanstvenu stranu. Njeno sveto prisustvo, nešto nalik prisustvu Boga će vas na trenutak zaustaviti!

Ona će vas zavesti svojom muzikom i zadržati duže u svom domu, svojom hranom i rakijom koju pravi s ljubavlju. Neki je zovu 'beli grad', neki Beograd, a ja je zovem svojom. Srećan sam što sam je upoznao", rekao je Aron u svom videu dok su u pozadini bili snimci Beograda i svih njegovih lepota.

Rasplakao Beograđane

Njegove prelepe reči oduševili su sve, najpre Beograđane koji su mu se zahvalili na ovako lepim rečima.

"Kakve predivne reči, hvala ti", "Prelepi Beograd", "Ovo je nešto najlepše što sam čula, rasplakao si me", "Tako poetično", pisali su oni ispod snimka.

Bonus video:

01:57

NOVAK JE LAKO IZLAZIO NA KRAJ SA IGRAČIMA POPUT ŠELTONA! Teniski trener: Amerikanac ima DVA ADUTA, ali to za Đokovića nije problem

(Espreso/ Blic/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.