NEVERICA NA NIŠKOM AERODROMU: Žena otvorila kofer, a zbog onoga šta se nalazilo unutra OPET GORI INTERNET (FOTO)
Žena otvorila kofer, Foto: Printscreen/X/boboly1987

au!

NEVERICA NA NIŠKOM AERODROMU: Žena otvorila kofer, a zbog onoga šta se nalazilo unutra OPET GORI INTERNET (FOTO)

Na fotki koja se ponovo deli društvenim mrežama vidi se žena pred šalterom na aerodromu u Nišu, spremna za put – sa koferom punim svežih paprika

Objavljeno:

Kada krećemo na put, bitno je da spakujemo sve ono što će nam biti potrebno tamo gde idemo, a što ne možemo naći, pa su tako sadržaji kofera različiti. Međutim, ono što je spakovala jedna žena, sve je ostavilo u čudu.

I dok se u koferima obično nalaze odeća, obuća i sredstva za higijetu, jedna žena na niškom aerodromu imala je pun kofer paprika i kora za pitu.

Na fotki koja se ponovo deli društvenim mrežama vidi se žena pred šalterom na aerodromu u Nišu, spremna za put – sa koferom punim svežih paprika.

Fotografija je od pre 3 godine, ali se i dan danas priča o njoj.

„Živeće ovaj narod“, „U Nemačkoj ima svega osim paprika i kora za pitu“, „Fotomontaža, viša amaterska! Paprika, ajvar, rakija to ide busevima“, „Ovakvima treba oduzeti pasoš“, „Da ste svi živi i zdravi, zašto svi imaju vile i koji vozni park“, „Ja bih ponela seme, pa bih gajila paprike u bašti ili terasi i naučila da sama pravim kore“, „Srpsko je srpsko i nema cenu“, neki su od komentara ispod ove fotografije na društvenoj mreži X.

Bonus video:

01:19

Aerodrom Hamad u Kataru, svetsko čudo

(Espreso / CityMagazine.rs / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.