HRVATSKI PAR DOČEKAO NOVU GODINU U SRPSKOM GRADU, A NIJE NI BEOGRAD NI NOVI SAD! Zbog njihovih utisaka MREŽE GORE
Vatrometi, Foto: Volker Preusser / imago stock&people / Profimedia

doček nove godine u srbiji

HRVATSKI PAR DOČEKAO NOVU GODINU U SRPSKOM GRADU, A NIJE NI BEOGRAD NI NOVI SAD! Zbog njihovih utisaka MREŽE GORE

Za 7 dana provedenih u nekadašnjoj prestonici Srbije uspeli su da posete mnoge znamenitosti

Objavljeno:

Par iz Rovinja rešio je da svoj praznični odmor provede u jednom gradu u Srbiji, ali ne i u Beogradu! Zbog njihovih utisaka nakon putovanja "zapalila se" jedna Fejsbuk grupa, a ovakvim komentarima se Čarapani nisu nadali.

"Dolazim iz Hrvatske, iz maloga grada na moru po imenu Rovinj. Došla sam u Kruševac sa svojim dečkom koji je već bio par puta da proslavimo Novu Godinu", počela je priču o svom putovanju Knea Lasić.

Kako je devojka navela, za 7 dana provedenih u nekadašnjoj prestonici Srbije uspeli su da posete mnoge znamenitosti, a ona se nije mogla odličiti šta joj se najviše dopalo.

Kruševac
Kruševacfoto: Nebojša Mandić

"Posetili smo Bagdalu, Slobodište, Lazarev grad, reku Rasinu, prošetali predivnim centrom koji je u ovo doba jako lepo ukrašen i stvarno ne možemo odlučiti gde nam je bilo najbolje jer je sve 10/10", istakla je ona u objavi.

Činjenicu da je na našim prostorima najbolja hrana morala je da potvrdi i ova Hrvatica koja ju je ocenila kao više nego vrhunsku.

Hrana u Srbiji
Hrana u Srbijifoto: Profimedia

"Nakon posete tri restorana u Kruševcu možemo vam reći da je hrana više nego vrhunska, ali još bolja od nje je usluga ljudi koji tamo rade", zaključila je Knea.

Koliko se ovaj par oduševio ovim malim srpskim gradom govori i činjenica da je Knea već najavila ponovnu posetu.

"Ako se premišljate gde provesti sledeći godišnji odmor, Kruševac je definitivno grad koji bi vam trebao biti prvi na spisku. Do sledećeg viđenja!"

Ipak, par iz Hrvatske nije jedini koji je ostao oduševljen. Objava ove devojke broji preko 1.000 lajkova, a ispod nje nizali su se komentari ponosnih Čarapana, koji su paru iz Hrvatske odmah preporučili još poneko mesto. Jedan od korisnika otkrio joj je i koja je to prava vrednost Kruševca.

"Prava vrednost Kruševca su ti ljudi, mi Čarapani smo jedinstveni, nigde nećeš naći to što ima Kruševac", napisao je Kruševljanin.

Bonus video:

00:10

Euforija pred doček nove godine u Beogradu

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.