KAKO DANAS IZGLEDA SPRSKA BEBA DŽIN IZ GORNJEG MILANOVCA? Pavle ima 10 kilograma i zovu ga Mrvica (FOTO)
Foto: RINA

beba džin

KAKO DANAS IZGLEDA SPRSKA BEBA DŽIN IZ GORNJEG MILANOVCA? Pavle ima 10 kilograma i zovu ga Mrvica (FOTO)

Pavle je imao nadimak Mrvica, poptuno suprotan njegovom gabaritu

Objavljeno:

O njegovom rođenju je u avgustu prošle godine brujao čitav region, jer je on bio, kako su ga nazvali, prava beba džin. Pavle se rodio sa 6.5 kilograma i definitivno je jedna od najvećih novorođenih beba u istoriji Srbije. Tokom ovoh božićnih praznika, tačnije 8. januara napunio je pet meseci i dalje pleni svojom pojavom.

- Pavle je jedna srećna i nasmejana beba. Sada ima 10 kilograma i nosi garderobicu broj 74, i dalje je napredniji od svojih vršnjaka. Uprkos tome što je od rođenja teži od ostalih, ni najmanje nije usporen, već je živahan i obožava da se igra. On nam je uvek u centru pažnje, brat i sestra ga obožavju, to je neverovatna ljubav, kaže za RINU Pavlova majka Suzana Kučina.

Snežana sa decom
Snežana sa decomfoto: RINA

Pavle je imao nadimak Mrvica, poptuno suprotan njegovom gabaritu, ali sada mu je ipak, kako kaže Suzana, omiljeni nadimak koji su mu dale još babice u gornjomilanovačkom porodilištu koje su ga i donele na svet.

- One su ga tada prozvale Dundule, meni je to baš bilo simpatično i počeli smo i mi u kući tako da ga zovemo. Sada i sam Pavle baš voli taj nadimak, uvek se smeje kad ga tako zovemo, dodaje njegova majka.

Pavle je treće dete u porodici Kučina, a kako je njegova majka Suzana Kučina kazala, nije bilo razlike u odnosu na druge dve trudnoće. Znali su da je beba krupnija, ali ne i da će biti teška preko šest kilograma. Suzana se do sada već dva puta porađala, a kako je izjavila, starija deca su joj bila normalne težine, oko 3.700 grama.

1 / 4 Foto: RINA

- Nije bilo razlike u odnosu na druge dve trudnoće. Možda jedino što sam malo više jela, ali samo slane obroke i bila sam usporenija. Sad znam i zašto, jer je beba bila baš velika, rekla je ova srećna majka.

Porodjaj sa Pavlom je tada počeo prirodno, ali se ipak završio carskim rezom.

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

(Espreso / RINA/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.