OČEKUJU SE VELIKE GUŽVE NA PUTEVIMA: Ovo su KRITIČNE TAČKE, izdato i UPOZORENJE za VOZAČE
Foto: Nenad Kostić

PUTEVI SRBIJE

OČEKUJU SE VELIKE GUŽVE NA PUTEVIMA: Ovo su KRITIČNE TAČKE, izdato i UPOZORENJE za VOZAČE

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice

Objavljeno: 09:21h

Najopterećeniji putni pravci prvog i drugog prioriteta održavanja su prohodni i na njima nema snega, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetra na putevima na teritoriji Ivanjice, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

U okolini Zaječara, kada je u pitanju stanje na putevima, učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, kojih najviše ima na Đerdapskoj magistrali.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zbog predstojećih praznika očekuje se povećani intenzitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima, zbog čega "Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Bonus video:

00:51

Kolaps u saobraćaju zbog aprilskog snega u Beogradu

(Espreso/Blic/Agencije/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.