MOBILNI KAD SAM KUĆI PUNIM NA PUNJAČ, A NAPOLJU NA SEBE: Mile Munja preživeo UDAR GROMA, opisao ŠTA JE TAČNO OSETIO
Mile Munja, Foto: Printscreen/Youtube/Borino5kazanje

NEVEROVATNO

MOBILNI KAD SAM KUĆI PUNIM NA PUNJAČ, A NAPOLJU NA SEBE: Mile Munja preživeo UDAR GROMA, opisao ŠTA JE TAČNO OSETIO

Na sebi je, kaže, imao majicu kratkih rukava, neke pantalonice i duboke starke

Objavljeno:

Otkad ga je udario grom, prozvali su ga jednostavno - Mile Munja! A kako je preživeo, meštani ni dan-danas ne mogu da se načude.

A sve je, veli, počelo kad su Mile i njegov tata došli na njivu da oberu trešnju, bilo je to 28. maja, inače voćku koju Mile najviše voli. Popeli se, brali, pa razgovarali da li da sve pojedu ili da i nešto prodaju...

Stali su tu pod drvo, neka kišica počela i čuli su da grmi, pa rekli: "- Ajde još malo tu nešto da poradimo i kući... Ja stajao ovde, tata bio tu, i samo u jednom trenutku svetlost... I ja padam s one visine... Kad sam pao, sav drhtim, ne znam šta je, tata odlepio, tresem se, ništa ne osećam, samo kao neko golicanje po celom telu, a ova noga skroz iskrenuta... Odvukao me tata, da me pokrije zemljom, ajde vode... ja na leđima i tad je počelo nevreme..."

- Odmah je tata otišao da zove komšiju Željka a kad je otišao, na 10 metara od mene udari još jedan, osetio sam kako je sva zemlja pala na mene..., veli Mile objašnjavajući kako je izgledao taj majski dan i to silno nevreme koje je nastalo doslovno ni iz čega.

Na sebi je, kaže, imao majicu kratkih rukava, neke pantalonice i duboke starke, a kad su ga podigli da ga stave na motokultivator i voze u ambulantu od majice je ostala samo prednja strana a od patika samo šnir...

- Cela leđa, noge, sve pozadi, sve je to bilo crno, izgorelo, a palac na nozi mi se rascvetao, valjda je tu izašlo - sećao se student Mile, ima već i tome godina, pred kamerom vojvođanskog novinara Bore koji je zabeležio sijaset ovakvih i još čudnijih priča po ravnici.

- Sav sam modar bio, ništa nisam osećao, ruke pomalo, noge ništa, tek uveče i sutra ujutru prvo levu pa onda desnu... Bio sam u bolnici 7 dana, krpili me, a nijedan mi ožiljak nije ostao... I sestre se čudile kako je to tako brzo zaraslo - pričao je Mile koji se tada šalio na svoj račun da mobilni kod kuće puni na punjač, a kad je napolju na sebe!

Bonus video: Grom spalio Senjak u ljiškom selu Jajčić

01:18

Grom spalio Senjak u ljiškom selu Jajčić

(Espreso/Kurir/Borino 5kazanje/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.