ULIČNI PAS KOJI JE BIO SIMBOL NOVOG SADA UGINUO NA STRAŠAN NAČIN: Vozač ga udario na pešačkom pa pobegao (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/djole.dog

TUŽNO

ULIČNI PAS KOJI JE BIO SIMBOL NOVOG SADA UGINUO NA STRAŠAN NAČIN: Vozač ga udario na pešačkom pa pobegao (FOTO)

Nažalost, neko ga je pre nekoliko dana udario na pešačkom prelazu i to vozač koji je projurio na čisto crveno

Objavljeno:

Ulični pas po imenu Tigar, koji je najmanje 14 godina bio simbol Kampusa u Novom Sadu pre nekoliko dana ubijen je kada ga je automobil udario na pešačkom prelazu.

Kako piše Instagram stranica "Djole dog" Iako je Tigar bio pametan i mudar pas koji je ulicu isključivo prelazio na zeleno svetlo, život je izgubio onda kada je nepoznati vozač navodno projurio kroz crveno, dok se on nalazio na pešačkom.

"Ovo je predobri i pametni pas Tigar, simbol Kampusa u Novom Sadu. Najmanje 14 godina je tu živeo! Bio je dominantan, ali veoma dobroćudan pas. Znao je, kažu, čak i da pređe ulicu kada se upali zeleno svetlo.

Vozač nije ni stao da proveri šta se desilo?

Nažalost, neko ga je pre nekoliko dana udario na pešačkom prelazu i to vozač koji je projurio na čisto crveno! Sve se desilo na Bulevaru cara Lazara. Dve žene koje su se tu zatekle uspele su da pomere jadnog psa sa strane, provodeći s njim poslednje trenutke.

Tako je Tigar, koji je preživeo mnogo toga na ulici i izborio se za dug život bez obzira na sve - nije mogao da preživi monstruma za volanom, koji, naravno, nije ni stao. Pitamo se: ima li karme? Evo u ovakvim trenucima se iskreno nadamo", piše Instagram stranica "Djole dog".

I dok na internetu Novosađani oplakuju Tigra, mnogi su se pitali zašto ne postoje adekvatne kazne za vozače koji ubijaju nedužne životinje.

"Ovoga već možemo nazvati ubica na točkovima. Šta da se zateklo dete ili starija osoba na ulici, koja ne može da leti po pešačkom? Kamere valjda postoje. Pregledati, privesti, kazniti novčano, jer to takve najviše boli. I da određeni period čisti u azilima i gleda te umorne oči koje čekaju mrvicu ljubavi i pažnje. Trči dušo tamo gde ne postoji bol i okrutne osobe", glasio je jedan komentar.

Ovo je drugi uginuli ulični pas unazad nekoliko nedelja. Pre skoro mesec dana uginuo je pas Bak, veliki, dobroćudni pas koji je uveseljavao Novosađane u centru.

Bonus video: ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.