NAJBITNIJA INFORMACIJA ZA PRAZNIKE: Radno vreme lokala u Beogradu za 1. i 2. maj
Foto: Profimedia

prvi maj u beogradu

NAJBITNIJA INFORMACIJA ZA PRAZNIKE: Radno vreme lokala u Beogradu za 1. i 2. maj

Uoči prvomajskih praznika, u mnogim beogradskim lokalima, bankama, kao i marketima doći će do promene radnog vremena
Objavljeno: 14:22h

Uoči prvomajskih praznika, u mnogim beogradskim lokalima, bankama, kao i marketima doći će do promene radnog vremena.

U domovima zdravlja će 1. i 2. maja raditi samo dežurne službe od 8 do 18. Otvorena vrata imaće jedino dežurne i većina privatnih apoteka, ali će većina supermarketa, pijaca i tržnih centara uglavnom imati uobičajeno radno vreme.

Banke će raditi danas do 13 ili do 15 časova, zavisno od banke, a prvi sledeći radni dan biće sreda, 3. maj. Većina banaka će spojiti tri, a neke i četiri neradna dana. Za praznik 1. i 2. maja sve će biti zatvorene osim ekspozitura koje će dežurati u tržnim centrima.

Većina pošti takodje će biti zatvorena tri dana, a u Beogradu će 1. maja dežurati Glavna pošta u Takovskoj ulici, dok će pošta u Savskoj 2 biti otvorena do 15 časova. U Zaplanjskoj 32 i Bulevaru umetnosti 4 pošte će raditi do 19 sati, a u Nehruovoj 68b do 11.30 sati.

Sutradan, 2. maja, osim pomenutih objekata radiće i oni u Pilota Mihajla Petrovića 8, Glavnoj 8 u Zemunu i Ulici Šumadijski trg 2a i to do 15, dok će radno vreme pošte u Nehruovoj 68b biti produženo do 20.

Non stop će raditi apoteke, koje su i inače dežurne u toku cele godine, na lokacijalma u ulicama Kralja Milana 9 i Nemanjinoj 2, kao i u Glavnoj ulici, broj 34 u Zemunu. Takodje će biti otvorene i apoteke u ulicama Goce Delčeva 30 i Đorđa Kovačevića 27.

Supermarketi će tokom prvomajskih praznika imati raznoliko radno vreme, a jedino će objekti DIS-a i Rode raditi bez promena.

Oko polovine prodavnica Idea-e će na 1. maj raditi skraćeno, do 15 časova, a Univereksport marketi do 12 sati.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.