VOZAČI OČAJNI, PAO SISTEM U 3 UJUTRU: Na OVOM graničnom prelazu PUTNICI PROVELI NOĆ!
Granični prelaz, Foto: RINA

KOLAPS

VOZAČI OČAJNI, PAO SISTEM U 3 UJUTRU: Na OVOM graničnom prelazu PUTNICI PROVELI NOĆ!

Ovim problemima na graničnim prelazima se dodatno ističe važnost redovnog održavanja i nadzora sistema kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti

Objavljeno:

Kako je u toku praznična euforija i mnogi žele da dane pred nama provedu u inostranstvu, moguće su velike gužve na graničnim prelazima.

Iako je situacija na graničnim prelazima iz Srbije ka Mađarskoj prethodne večeri bila povoljna, oko 3 sata iza ponoći je pao na svim graničnim prelazima, izazivajući kolaps.

Prema informacijama sa Instagram stranice serbialive_vesti, od sinoć u 3 sata ujutru, nijedno vozilo nije uspelo da pređe granicu sa Mađarskom.

GP Horgoš
GP Horgošfoto: Uprava carine

Kako je navedeno, sistem na svim graničnim prelazima sa Mađarskom je pao u 3 sata ujutru i još uvek nije uspešno podignut. S obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja zbog praznika, apeluje se na sve vozače da budu posebno oprezni i da prilagode svoju vožnju uslovima na putu. Situacija na graničnim prelazima može dodatno uticati na gužve i zbog toga je važno da vozači budu strpljivi i da vožnju obavljaju sa povećanom pažnjom. Ovim problemima na graničnim prelazima se dodatno ističe važnost redovnog održavanja i nadzora sistema kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije:

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati.

Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 14. januara 2024.godine.

Granični prelaz Rastina – Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa od 05. do 07. januara 2024.

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja) do 16. januara 2024. godine.

Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara 2024. od 00-24 časa.

Bonus video:

01:39

OVI GRANIČNI PRELAZI NA SEVERU ZEMLJE RADIĆE PRODUŽENO ZBOG PRAZNIKA! Sve informacije na jednom mestu: Ovo su promene

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.