TAKMIČARI POTPUNO SLOMILI NIKOLU KOJA: Ovakav njegov gest JOŠ NIJE VIĐEN u "Najslabijoj karici" (FOTO)
Najslabija karika, Foto: Printscreen/Prva TV

SVAKA ČAST

TAKMIČARI POTPUNO SLOMILI NIKOLU KOJA: Ovakav njegov gest JOŠ NIJE VIĐEN u "Najslabijoj karici" (FOTO)

Praznična verzija kviza koji se emituje na TV Prva ostavio je mnoge bez reči

Objavljeno:

Najnovija epizoda kviza "Najslabija karika" bila je drugačija od ostalih, pa ljudi i dalje na društvenim mrežama prepričavaju sam finiš kviza zbog gesta takmičara.

Praznična verzija kviza koji se emituje na TV Prva ostavio je mnoge bez reči. Naime, takmičari su bili poznati komičari, a na samom kraju ostalo ih je dvojica. Iako je sve izgledalo kao da će biti još jedan "običan kraj epizode", desio se prelep obrt.

Od devet takmičara, ostali su samo Semir Gicić i Andrija Dabanović. Njih dvojica su se borila za svotu od 416.000 dinara. Pobednik je bio Semir koji je iznenadio i gledaoce, ali i voditelja Nikolu Koja jednom rečenicom:

Osvojen novac dali u humanitarne svrhe

"Čekaj, Nikola. Neću ja ići kući sa ovim parama. Eto, da podelim jedan dogovor nas komičara i producenta Marka koji je sa nama bio večeras, a to je da ćemo sav ovaj novac, bilo ko da je osvojio, dati deci sa Svratišta u Krfskoj", rekao je Semir.

Voditelj i glumac je ostao dirnut njihovim gestom.

"O, ljudi... Sada ste me pocepali. Moram da dođem da vas zagrlim, obožavam divnje ljude i pametne", rekao je Kojo i dodao:

"Dragi ljudi, ugledajte se na ove ljude, budite i vi humani kao oni", zaključio je voditelj dok ih je kamera ispratila zagrljene u kadru.

Bonus video: U HRVATSKOJ SE ODVIJA TAKMIČENJE KO JE VEĆI NACIONALISTA

03:01

U HRVATSKOJ SE ODVIJA TAKMIČENJE KO JE VEĆI NACIONALISTA

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.