EVO DOKAZA DA JE JUNAK IZ POTERE ISPUNIO OBEĆANJE: Veljko iz Priboja UPLATIO NOVAC malom Todoru za lečenje!
Veljko Kotlaja, Foto: Printscreen / RTS

OBEĆANO, ISPUNJENO

EVO DOKAZA DA JE JUNAK IZ POTERE ISPUNIO OBEĆANJE: Veljko iz Priboja UPLATIO NOVAC malom Todoru za lečenje!

Veljko Kotlaja je uplatio novac osvojen u kvizu bolesnom dečaku iz Niša

Objavljeno:

Poslednji dani stare godine iznedrili su novog heroja Srbije, Veljka Kotlaju, momka iz Priboja, koji je nakon pobede u sinoćnoj epizodi kviza "Potera", odlučio da svoj deo premije uplati za lečenje malog Todora Stojanovića (2) iz Niša. Obećano, rečeno i učinjeno. Transparentnim uvidom na sajtu Budi human u delu na kojem se nalazi stranica mališana iz Niša, evidentirana je uplata od 468.000 dinara od strane Veljka Kotlaje.

"Bravo, Veljko", "Ti si junak večerašnjeg kviza", "Odavno Potera nije bila veće uživanje za gledanje", samo su neki od komentara oduševljenja koji se mogu pročitati nakon što je Veljko izgovorio šta planira sa svojim delom novca.

Potera
Poterafoto: Printscreen / RTS

Od prvog dana se bori za život

Uplata je prema informacijama sa sajta evidentirana 21. avgusta ove godine. Za Todorovo lečenje ukupno je potrebno 33.396. 300 dinara, a za sada je sakupljeno 26. 901. 825 dinara i 83 pare. Već u prvim danima u porodilištu dolazi do komplikovanja njegovog zdravstvenog stanja, opisana je neonatalna konvulzija u prvih 48 sati života, a par dana nakon toga ustanovljena obostrana upala pluća

Od rođenja je više puta bio hospitalizovan dok je samo dva meseca proveo kod kuće. Razlog njegove hospitalizacije su pre svega infekcije, ponovljene upale pluća, koje su dovele do još većih komplikacija njegovog zdravstvenog stanja, te je bio i životno ugrožen.

Sredstva potrebna za lečenje u inostranstvu

Todor ima dijagnoze Epilepsia non specificata, Encephalopathia non specificata, Insufficientia respiratoria chronica i Paralysis plicarum vocalium et laryngis. Pre nekoliko dana Todor je prevezen na kliniku u Turskoj radi detaljnih dijagnostičkih ispitivanja. Neurološki je i dalje u stanju izmenjene svesti, uspavan. U ovakvom njegovom stanju, vreme igra ključnu ulogu, te bi bilo kakav prekid dijagnostike i vraćanje za Srbiju samo dovelo do dodatnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Todor Stojanović
Todor Stojanovićfoto: Budi human

Porodica je do sada lečenje finansirala samostalno i iscrpela sve resurse pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da im pomognu kako bi Todor nastavio lečenje i napredovao. Sredstva su mu potrebna za lečenje u inostranstvu, operaciju, lekove, kontrolne preglede, medicinsku opremu, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001381821-75

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001381786-83

IBAN:

RS35160600000138178683

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Bonus video:

08:22

POMAGAO UGROŽENIMA NA KOSMETU, A TOKOM KORONE BESPLATNO PREVOZIO MEDICINARE: Taksisti i heroju - Branku, sada treba NAŠA POMOĆ

(Espreso / Mondo / J.D. / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.