NA KOPAONIKU 30 CENTIMETARA SNEGA, NA GOLIJI NE PRESTAJE DA PADA! RHMZ izdao upozorenje, evo šta nam se SPREMA
Kopaonik, Foto: RINA

PRIPREMITE SE

NA KOPAONIKU 30 CENTIMETARA SNEGA, NA GOLIJI NE PRESTAJE DA PADA! RHMZ izdao upozorenje, evo šta nam se SPREMA

Padavinska masa će se u narednim satima širiti postepeno prema severu

Objavljeno:

Na Kopaoniku ima skoro 30 centimetara snega! Sneg pada na planinama i brdima jugoistočne i južne Srbije, u nizijama kiša. Padavinska masa će se u narednim satima širiti postepeno prema severu.

Sneg od juče pada i na Goliji. Republiki hidrometeorloški zavod Srbije (RHMZ) je večeras najavio da će sneg večeras početi da se spušta i u nižim delovima.

- Na jugozapadu, jugu, jugoistoku i istoku Srbije u brdsko-planinskim predelima povremeno slab sneg, u nižim predelima slaba kiša. Tokom noći sa padom temperature kiša će preći ponegde u sneg i u nižim predelima Srbije pa se očekuje formiranje manjeg snežnog pokrivača. - javlja RHMZ.

Vreme narednih dana

U Srbiji za vikend se očekuje suvo i hladno, ujutro uz mraz. Najhladnije biće u subotu, maksimalna temperatura od 1 do 7°C, a u nedelju malo toplije.

U subotu će duvati jak severozapadni vetar. Od ponedeljka toplije, maksimalna temperatura i iznad 10°C. U Beogradu narednih dana suvo i hladnije. Maksimalna temperatura za viend do 5°C. U subotu će duvati jak severozapadni vetar. Od ponedeljka toplije.

U naredna 24 časa na Južnoj Moravi sa pritokama vodostaji će biti u umerenom porastu bez dostizanja upozoravajućih nivoa.

Bonus video:

03:30

ZAR OPET?! SKIDAJTE JAKNE, STIŽE NAM TOPLO VREME! Meteorolog Todorović šokirao prognozom za decembar: EVO KADA ĆE PASTI PRVI SNEG

(Espreso/ 24 sedam/ M. Vu./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.