"HOĆU SUBMISIVNU ŽENU ZA PORODICU": Srbin hoće da raskine sa devojkom, razlozi su ŠOKIRALI NACIJU (FOTO)
Raskid, Foto: Profimedia

BLAM

"HOĆU SUBMISIVNU ŽENU ZA PORODICU": Srbin hoće da raskine sa devojkom, razlozi su ŠOKIRALI NACIJU (FOTO)

Srbin potražio savet kako da raskine sa devojkom, a da je ne povredi

Objavljeno:

Srbin je na društvenoj mreži Reddit podelio želju da raskine sa svojom devojkom, ali traži savet. Naime, on je temeljno objasnio razloge raskida, ali nije siguran kako te razloge da joj i predoči tako da je ne povredi, jer to nije zaslužila. Naravno, kada pročitate njegove razloge, biće vam jasno zašto je ova objava podigla prašinu na Tviteru.

Njih dvoje su u vezi godinu dana, a za tih godinu dana su zajedno prošli svašta. Kako ovaj Srbin kaže, nisu klinci i znaju da oboje žele porodičan život u nekoj budućnosti.

Ali on ne želi taj porodičan život sa njom, a evo i zašto:

Ne želi da je povredi, a uzima u obzir i da postoji šansa da se kroz posao u budućnosti često sreću, a možda čak i sarađuju... iz tih razloga, ne želi da joj kaže pravi razlog raskida.

Srbin hoće da raskine sa devojkom
Srbin hoće da raskine sa devojkomfoto: Printscreen/x

- Pravi razlog raskida, koji joj najradije ne bih rekao (jer mislim da je nekako uvredljiv), je taj što sam ja napredovao u poslu i postao lik od kojeg dosta zavisi, pa mi se i karakter promenio i postao sam dominantan tip (mada mi se ovaj novi ja toliko dopada i leži mi, da sada mislim da sam to uvek i bio, samo nisam znao), dok sam ranije uvek bio onaj pasivni tip koji klima glavom da bi izbegao konflikte, takvog me je i upoznala. Ona je isto dominantna i mnogo se koljemo, definitivno bih radije stvorio porodicu sa nekom submisivnom ženom. Reći joj to je glupo, a opet deo mene misli da je fer da joj kažem da bi znala sa kakvim tipom muškarca (ne) može da očekuje budućnost, otkriva i dodaje:

- Isključivo bih raskinuo oči u oči, cenim je kao osobu i plus smo za relativno kratko vreme puno toga prošli zajedno.

I bum! Tviter je eksplodirao!

- U prevodu, hoće da raskine jer je toliko postao dominantan da je sad još više nesiguran u sebe što ima dominantnu devojku, odmah nam je i objasnila korisnica koja je podelila pitanje reditovca.

- Dominantan tip traži savet na netu, postao dominantan sa 35 i povišicom, ubrzo su dodale dve Tviterašice.

Mada, postoje i neke pozitivne strane cele ove, vrlo neprijatne doduše, situacije.

- Barem hoće da raskine oči u oči što postaje sve ređe. Mada je razlog urnebesan. I to što misli da je postao Alfa, a naletesmo i na još jedan urnebesan "prevod situacije".

- U prevodu on zarađuje više, malo mu se diglo samopouzdanje pa želi atraktivniju đevojku, napisao je Veljko sa Tvitera i tako nam dao uvid u to kako neki muškarci razmišljaju o svemu ovome.

- Dopustili mu na poslu da donese par puta odluku u životu i da izda nekom narednu i kad je to pokušao kod kuće, nije mu uspelo. I sad bi neku koja će da radi šta kaže, poručuje još jedna korisnica ove društvene mreže, dok druga nudi savet:

- Sve super, samo neka mu neko kaže da nije dominantan da se ne blamira dalje.

"Potpuno validno"

- Potpuno validno. Hoće mir i shvatio je da su nekompatibilni u tom smislu, dodao je neko i realno, ovo ima smisla. Muškarac još uvek niej kretenski postupio prema svojoj devojci, ali njegovi razlozi kod mnogih - ne piju vodu.

- Sve kul, samo mora neko da mu kaće da nije alfa, niti će to ikada biti, čak i ako nađe nezaposlenu ženu koju će izdržavati, stigao je odgovor.

Mnogi su poručili da se gospođa spasila ovakvog lika, iako joj prvobitno raskid ne padne lako.

- Mislim da se u njemu, polako, razvija jedna osobina koja se zove nesnošljivost. Gospođa se spasila, jer sa tim čovekom, uskoro, niko neće moći živeti. Do sada je ćutao jer mu je trebao džeparac za prevoz i ručak na poslu. Sada, kada to zaradi, ne mora da prigušuje nesnošljivost.

A, mnoge žene su potvrdile da je njegov razlog za raskid, ćest razlog zbog kog one ne mogu da pronađu partnere.

- Nisam iznenađena, sa tim se susrećem oduvek, govorili su mi to i direktno i indirektno-da sam previše dominantna ali ne samo u vezi već generalno u životu. Pa, ono što ne znaju je da žena postaje malo dete pored čoveka pored kojeg se oseća sigurnom u svakom smislu, objašnjava jedna Tviterašica.

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.