SRBIN IZ PARIZA SE NE JAVLJA FAMILIJI MESEC DANA, NE ZNAJU NI DA LI JE ŽIV! Žele da znaju ŠTA SE DEŠAVA sa Savom
pariz, Foto: Profimedia

APEL!

SRBIN IZ PARIZA SE NE JAVLJA FAMILIJI MESEC DANA, NE ZNAJU NI DA LI JE ŽIV! Žele da znaju ŠTA SE DEŠAVA sa Savom

Apel porodice Petrović iz okoline Leskovca, širi se od jutros društvenim mrežama

Objavljeno: 11:33h

Porodica Srbina koji godinama živi u Parizu, očajnički pokušava da sazna šta se dešava sa njim, budući da im se ne javlja već određeno vreme.

Apel porodice Petrović iz okoline Leskovca, širi se od jutros društvenim mrežama. Naime, u emotivnoj objavi koji je plasirao portal "Svi Srbi u Parizu", oni su naveli kako su sa Savom Petrovićem imali kontakt sve do pre mesec dana, kada je on prestao da se javlja na telefonske pozive.

Zabrinuta porodica je u apelu navela da samo želi da zna da li je Sava dobro i da li je živ i zdrav. Kako su naveli u objavi, on živi na sto kilometara od Pariza.

Javljao se porodici stalno

"Javila nam se porodica Save Petrovića, koji je rođen 1945. godine, a koji već više od 50 godina živi u Francuskoj. On je po svedočenju Milene, unuke njegovog rođenog brata, napustio Srbiju tako davno pošto je imao jednu neprijatnu situaciju sa policijom. Došao je u Francusku i zarekao se da se više nikada neće vratiti u Srbiju. Održao je svoju reč ali je takođe bio u stalnom kontaktu sa svojom familijom. Sava Petrović je rodom iz jednog sela u okolini Leskovca, na jugu Srbije.

Kontakt prestao pre mesec dana

Vremenom je u Francuskoj stekao državljanstvo i integrisao se potpuno u francusko društvo. Međutim od pre mesec dana Sava Petrović se više ne javlja svojoj familiji u Srbiji. Ne odgovara na telefonske pozive i porodica je veoma zabrinuta za njega. Želeli bi da znaju šta se desilo i da li je deda Sava još uvek živ.

Mole se svi koji mogu da daju bilo kakvu informaciju o Savi, da se jave Mileni na broj telefona +381 64 897 62 13. Poslednja Savina adresa stanovanja, kako nam je Milena rekla, je na stotinak kilometara od Pariza", navodi se u objavi portala.

Bonus video: NESTANAK DECE

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Svi Srbi u Parizu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.