ZNAČAJ FISKULTURNIH SALA U ŠKOLAMA: Učenici od sada kvalitetnije provode svoje vreme
Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novim Ledincima, Foto: Printscreen/Youtube/Radio-televizija Vojvodine

obnova

ZNAČAJ FISKULTURNIH SALA U ŠKOLAMA: Učenici od sada kvalitetnije provode svoje vreme

Kako bi se realizovali navedeni projekti Grad Novi Sad uz pomoć Republike i Pokrajine izdvaja značajna finansijska sredstva

Objavljeno:

Novi Sad je grad koji u svakom segmentu života sve brže napreduje, a Gradska uprava jednako vodi računa o razvijenosti svih delova grada.

Među značajnija ulaganja spada obnova postojećih školskih objekata, ali i izgradnja novih.

Kako bi se realizovali navedeni projekti Grad Novi Sad uz pomoć Republike i Pokrajine izdvaja značajna finansijska sredstva.

Među mnogobrojnim radovima, kada su u pitanju objekti u novosadskim školama, je i izgradnja fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novim Ledincima.

Škola ima 180 učenika, nastava se odvija u dve školske zgrade – matičnoj u Sremskoj Kamenici i područnoj u Novim Ledincima.

Nova fiskulturna sala je površine oko 800 kvadratnih metara i opremljena je tribinama. Građena je po principu energetske efikasnosti, koja se zagreva sistemom toplotnih pumpi.

Fiskulturna sala
Fiskulturna salafoto: Printscreen/Youtube/Radio-televizija Vojvodine

Izgradnja ove fiskulturne sale finansirana je iz budžeta Grada preko Uprave za obrazovanje. Izdvojeno je oko 70 miliona dinara, a dodatno je Grad investirao i 35 miliona dinara za toplotne sisteme u matičnoj zgradi, kao i one u školi u Sremskoj Kamenici.

Fiskulturna sala
Fiskulturna salafoto: Printscreen/Youtube/Radio-televizija Vojvodine

Izgradnja fiskulturnih sala od velikog je značaja za učenike svih škola. Na ovaj način više će se baviti fiskulturom, kao i raznim sportovima, ali i provoditi svoje vreme na mnogo kvalitetniji način.

Bonus video:

01:23

NIŠ: NAJSTARIJA STUDENTKINJA UPISALA TREĆI FAKULTET

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.