ŠUĆUROVIĆI SU JUNACI BORBE PROTIV BELE KUGE! Dobili DVANAESTO DETE, delija došao posle 7 sestara i 4 brata (FOTO)
Ivana i Dragan Šućurović, Foto: Facebook/Dragan Ivana Šućurović

SKROMNI I SLOŽNI

ŠUĆUROVIĆI SU JUNACI BORBE PROTIV BELE KUGE! Dobili DVANAESTO DETE, delija došao posle 7 sestara i 4 brata (FOTO)

Ivana i Dragan Šućurović iz sela kod Trstenika, dobili su dvanaesto dete

Objavljeno:

Ivana i Dragan Šućurović, iz sela Stublica kod Trstenika, postala je bogatija za još jednog člana, i sada su dobili dvanaesto dete! Majka Ivana (40) porodila se u Opštoj bolnici Kruševac u ponedeljak. Dobili u dečaka, teškog čak 4,75 kilograma i dali su mu ime Dimitrije.

"Sve je prošlo kako treba, Ivana se dobro oseća, a mali se nagutao plodove vode, pa je prebačen za Kragujevac, za svaki slučaj. Ali već se bolje oseća i počeo je da uzima hranu", kaže za Novosti presrećan otac Dragan Šućurović (44) u prvoj izjavi medijima posle sjajnog događaja.

Ivana je još u kruševačkom porodilištu, dok je "ostatak" podmlatka Šurovićevih u selu Stublice i nestrpljivo čekaju roditelje i najmlađeg brata.

"Svi se radujemo. Nema lepšeg osećaja nego kada postaneš roditelj", kažu Ivana i Dragan.

Ivana i Dragan Šućurović
Ivana i Dragan Šućurovićfoto: Facebook/Dragan Ivana Šućurović

Već su Šućurovići planirali sve oko krštenja malenog Dimitrija. Sveštenik im u kuću, kako su rekli, već dve decenije dolazi dvaput u toku godine: jednom da preseče slavski kolač, a drugi put da krsti novorođenče.

Najstarija je Anđela (18), pa Milica (17), Jovana (16), Uroš (14), Emilija (11), Natalija (10), Tamara (8), Veljko (7), Ilija (6), Anastasija (4), Vasilije (1) i upravo na svet pridošli Dimitrije, "star" dva dana.

Nesebični junaci u borbi protiv bele kuge žive skromno, ali sa mnogo sloge. Sva njihova deca rođena su iz ljubavi.

Ivana i Dragan Šućurović
Ivana i Dragan Šućurovićfoto: Facebook/Dragan Ivana Šućurović

"Moj dan počinje i pre izlaska sunca.Tokom školske godine, sprema se doručak, oblače mališani, stariji se ispraćaju do autobusa koji ih prevozi do obližnje Popine, gde pohađaju završne razrede. Mlađi ostaju kod učiteljice, a ima ih i u vrtiću i kod kuće", pričala je Ivana za Novosti.

Tek, pola škole su mali Šućurovići. Oni malo stariji pomažu Draganu i Ivani u poljoprivredi. Ovi vredni ljudi rade i sa drvima, majstorišu, molerišu, šta god kome treba. Sve što zarade, ulažu u svoje najveće bogatstvo - decu.

Bonus video:

07:03

PORODICA JE ČEKALA 11 GODINA DA USVOJI DETE, A IMALA JE PODOBNOST! Krstić smatra: Postoji sistemska greška, EVO GDE JE PROBLEM

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.