MAČAK MASLAČAK JE PRAVA ZVEZDA TVITERA: Beograđanka ga UDOMILA, a on PRIDOBIO SRCA celog REGIONA! (FOTO)
Mačak Maslačak, Foto: Printscreen/Twitter/Hitna86

PRESLATKO!

MAČAK MASLAČAK JE PRAVA ZVEZDA TVITERA: Beograđanka ga UDOMILA, a on PRIDOBIO SRCA celog REGIONA! (FOTO)

Ono što je ipak najbitnije, čak i pored njegove popularnosti, jeste da se Maslačak ugojio i danas postao pravi borac i heroj

Objavljeno:

Tviter profil jedne Beograđanke već unazad mesec dana postao je pravo mesto ljubitelja životinja zbog jednog malenog mačka Maslačka. Objave o njemu na ovoj mreži broje čak preko 100.000 pregleda gde tviteraši svakodnevno nestrpljivo čekaju da vide šta to njihov omiljeni mačak radi.

Osmog novembra ove godine na ulici ga je, tek rođenog i teškog 81 gram, pronašla Hristina iz Beograda. Iako se isprva nadala da će majka ubrzo doći po njega, to se nije desilo, pa je sledeći korak svakako bio da ga ponese kod sebe kući, što je i uradila. Od tog dana, pa sve do danas, mačak Maslačak je prava zvezda na njenom Tviter profilu "Htina86".

"Danas je tačno četiri nedelje od nađendana i tim povodom izvolite Maslačkovu prvu sliku. Ovde nas dvoje sedimo na trotoaru pored kontejnera i čekamo da se vrati mama maca i zahteva starateljstvo. Nije se vratila i tako je Maslačak upoznao svet i svet Maslačka", napisala je Hristina svojim prijateljima na Tviteru.

Iako je devojka pokušavala da nađe i privremenu macu dojilju, to joj međutim nije polazilo za rukom, pa je rešila da se sama pobrine da mali Maslačak izraste u zdravu i jaku životinju. Zbog toga danas, uz pomoć šprica i požrtvovanosti jedne devojke ima čak ogromnih 459 grama.

Nekoliko dana nakon prve Hristinine objave Mačak je poput prave zvezde stekao mnogo obožavatelja, a s vremenom je čak postao prepoznatljiv ljudima na ulici i kod veterinara - zbog čega je uspeo da natera mnoge da pomisle da ima daleko bolji socijalni život od njih.

Hristina celu priču želi da podigne na viši nivo

Na osnovu ovog događaja koji je Beograđanku naterao da se pobrine o jednom malom mačetu prepuštenom samom sebi, ali i zbog velike podrške ljubitelja životinja na Tviteru, Hristina je nedavno objavila da će uskoro preduzeti veliki korak, te da će otvoriti foster za mačke, prenosi portal "Skitnice".

"Želela sam ovom prilikom da objavim da moja kuma i ja na leto planiramo da otvorimo foster za mace jer se cela situacija sa zbrinjavanjem mačaka otima kontroli, uvek neke mačke negde zbrinjavamo pa da to podignemo na viši nivo. Eto sad kad sam objavila ne mogu da ne ispunim" objavila je ona.

Njene objave o Maslačku se tu nisu zaustavile, te i dalje svakodnevno objavljuje njegove fotografije i razne aktivnosti - Od izležavanja, do ometanja Hristine u učenju, pa sve odlaska u goste i na rođendane.

Ono što je ipak najbitnije, čak i pored njegove popularnosti, jeste da se Maslačak ugojio i danas postao pravi borac i heroj.

Bonus video:

04:10

Mačor Beki je maskota bloka 45

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.