SVAĐA KOLEGINICA OKO MILIONA: Prodavačica dobitne srećke otkrila nešto što će NAPRAVITI PREOKRET!
Foto: Zorana Jevtić

Obrt u priči

SVAĐA KOLEGINICA OKO MILIONA: Prodavačica dobitne srećke otkrila nešto što će NAPRAVITI PREOKRET!

Priča o tri prijateljice koje su se posvađale nakon lutrije već nekoliko dana je glavna tema u Gornjem Milanovcu, a prodavačica otkriva šta se dogodilo tog dana
Objavljeno:

Tri koleginice i prijateljice iz Gornjeg Milanovca godinama su delile svaki dinar. Sve dok jedna od njih na lutriji nije izvukla premiju od tri miliona dinara, prenosi Morava info.

Na ovaj način može se sažeti priča koja je već tri dana glavna tema u gradu pod Rudnikom. Glavne tri protagonistkinje, Marija Kalojević i Jovana Đorđević, s jedne, i Vesna Pavlović, s druge strane, i dalje se drže svojih verzija događaja.

SVAĐA OKO NAGRADE OD TRI MILIONA SE NASTAVLJA! Procurele poruke koleginica iz Gornjeg Milanovca! (FOTO)

Pavlovićeva, koja je "ogrebala" instant srećku ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije, ponovila je u razgovoru za Morava info da dogovor o podeli novca sa koleginicama nije imala. Vesna je ispričala svoju verziju događaja:

"Nije moralo ovako da ispadne, ali ja nisam krivac za to. ’’Grebale’’ smo zajedno kada smo radile smenama, ali nikakav dogovor nismo imale. Htela sam da ih častim, ali su one to odbile. Ja bih njima čestitala da su one dobile novac".

foto: Morava info

Marija Kalojević i Jovana Đorđević ponavljaju da je sve bilo u redu dok Vesna nije otišla da podigne novac u Državnoj lutriji, objašnjavajući:

"Otišla je u Beograd, potom otvorila bolovanje i nikada se više nije vratila na posao. Nismo ni posumnjale da bi mogla da nas prevari na ovaj način. Prodala je obraz za tri miliona dinara. To nije mali novac, ali nisu ni pare koje mogu da reše nešto krupinje u životu".

Iako su u gradu mišljenja o ovom nesvakidašnjem slučaju podeljena, tamo gde se sve dogodilo, u jednoj gornjomilanovačkoj kladionici, nemaju nikakvu dilemu:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.