"SVI SMO STREPELI OD NEIZVESNOSTI": Filmska priča se ODIGRALA u automobilu STEVANA, čak se i POLICIJA UMEŠALA
Stevan Silađev, Foto: Printscreen/Youtube/RTV

svaka mu čast

"SVI SMO STREPELI OD NEIZVESNOSTI": Filmska priča se ODIGRALA u automobilu STEVANA, čak se i POLICIJA UMEŠALA

Stevan Silađev iz Odžaka spasio je život svojoj komšinici i njenim bebama

Objavljeno: 20:15h

Stevan Silađev iz Odžaka spasio je život svojoj komšinici i njenim bebama, trudnici iz Odžaka koja je nosila blizance, a kojoj je pukao vodenjak i krenuo prevremeni porođaj u sedmom mesecu trudnoće. U automobilu Silađeva odvijala se filmska priča na putu Odžaci - novosadska Betanija, a on je za RTV opisao kako se sve to događalo u noći 2. na 3. decembar

“Moja komšinica Marina S. prevremeno je rodila bebu, svoje treće dete na zadnjem sedištu mog automobila i to na krivini kod mesta Rumenka, ujutru oko dva sata 3.decembra. Sama je svoje dete dočekala na rukama, neverovatan prizor! Na krivini sam začuo plač bebe i bili smo svi uplakani i srećni što se čuje da je beba živahna. Međutim, kako je moja komšinica nosila blizance, drugo bebče je ostalo u stomaku… tu sam bio van sebe, ali pribran da nas bezbedno dovezem do bolnice, jer je porođaj bio prevremen. Njena majka, baka, sedela je na mestu suvozača i ona je asistirala pri porođaju koliko je mogla tako okrenuta nazad prema svojoj ćerki… svi smo strepeli od neizvesnosti da li će sve na kraju biti dobro, ispričao je Silađi i dodao:

Pošto sam vozio automobil preko svih ograničenja, u međuvremenu sam dobio policiju na telefon koja je brzo reagovala i novosadska patrola me je presrela na ulasku u Novi Sad iz pravca Rumenke i vozila ispred nas kako bi nam raskrčila put. Doktori su nas čekali u dvorištu porodilišta Betanija, u kolima su presekli pupčanu vrpcu i Marinu odvezli hitno u operacionu salu, gde je carskim rezom rodila dečaka Vasilija, njeno četvrto dete. Bebu koju je rodila u automobilu nazvala je Viktor, kao simbol borbe i pobede.”

Majka i bebe blizanci Viktor i Vasilije se nalaze u novosadskom porodilištu, pod nadzorom lekara, budući da su rođene prevremeno i zahtevaju određen medicinski tretman.

Bonus video:

01:36

UBIJENA DESETOMESEČNA BEBA: Palestinci žele mir, ALI IMAJU DVA PROBLEMA! Vitorović analizira: Kako će izgledati nastavak rata?

(Espreso/RTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.