POČELA JE HUMANITARNA AKCIJA "MONDO ŽELJA"! Ispunite novogodišnju želju detetu iz doma bez roditeljskog staranja
"MONDO ŽELJA", Foto: Promo

mondo želja

POČELA JE HUMANITARNA AKCIJA "MONDO ŽELJA"! Ispunite novogodišnju želju detetu iz doma bez roditeljskog staranja

U protekle tri godine, zajedno s vama, ispunili smo preko 4.000 prazničnih želja mališana

Objavljeno:

Otvorena je četvrta sezona naše humanitarne akcije "MONDO ŽELJA"! Ove godine, pozivamo sve vas, ljude velikog srca, da se pridružite našoj misiji sa ciljem da razveselimo srca dece bez roditeljskog staranja širom Srbije, jer svako dete zaslužuje da oseti toplinu praznika i ostvari svoje novogodišnje snove.

Kao i do sada, sarađujemo sa dečjim ustanovama socijalne zaštite iz cele Srbije, uz snažnu podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. Vaša podrška je ključna – bez vas ne možemo izmamiti osmeh na stotine malih lica.

U protekle tri godine, zajedno s vama, ispunili smo preko 4.000 prazničnih želja mališana. To su trenuci radosti koji su ostali urezani u sećanja dece koja odrastaju bez roditeljske ljubavi i porodične sigurnosti. Sada je vreme da te trenutke ponovimo!

"MONDO ŽELJA" je više od humanitarne akcije. To je priča o ljubavi, zajedništvu i duhu praznika koji zaslužuju sva deca. Pozivamo vas da se pridružite ovoj priči i učestvujete u stvaranju praznične euforije i sreće za mališane kojima je to najviše potrebno.

Liste sa novogodišnjim željama mališana objavljene su na ovoj stranici.

Otvorite svoje srce, odaberite želju koju možete ispuniti i pošaljite svoj poklon. Vašim malim gestom učinićemo svet boljim mestom za sve nas!

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.